Шампунь Isana Mandel Milk
Цей шампунь я купила випадково, але несподівано він мені сподобався!
Насправді йшла магазин за гелем для душу. Аромат хотіла теплий, вершковий. Почала нюхати і коли мій ніс уловив той самий аромат, який хотіла, я побігла на касу. Вже прийшовши додому, побачила, що купився шампунь, а не гель для душу. Виходить, флакони у них однакові.
Ну так, спочатку трохи засмутилася, оскільки хотілося гель. Але потім вирішила, що настав час познайомитися із шампунями Isana! А чому б і ні? І виявилося, що за таку бюджетну вартість шампунь виявився доволі непоганим.
Кришка флакона зручно та легко відкривається. По текстурі шампунь середньої щільності. Прозорий, із легким перламутром. Піниться дуже добре, як звичайні шампуні.
Аромат тааак, дуже чудовий! Мигдально-горіховий, трохи вершковий, його відтіняють легкі квіткові нотки. Дуже теплий та затишний! Завжди насолоджуюся цим ароматом, коли мою волосся. Шкода, що цей аромат не залишається на волоссі. От би гель для душу з таким ароматом))))))))
Шампунь Isana не робить чудес із волоссям. Але це просто добрий добротний шампунь. Який добре очищає волосся, не вбиває об'єм, робить волосся м'яким і шовковистим, не провокує пухнастість. Цілком приємний базовий шампунь. Та ще й за дуже приємною ціною.
Промивають волосся двічі. Мою стандартно – раз на два дні. Волосся раніше часу не жирне.
З корисностей у складі:
• Пантенол
• протеїни пшениці
• протеїн молока гіролізований
• екстракт мигдалю
Країна виробник – Нідерланди
Коментарі (0)