Vikulyk

Маска яка приємно здивувала, вона дійсно розгладжує волосся

Вона дійсно варта уваги і справила на мене круте враження. В мене тонке, хвилясте волосся і я завжди рада випрямити його і ця маска не просто обіцяє, а й виконує. Тисни "дізнатись більше", там я наочно покажу ефект.

Ще під час того, як волосся висихало, я задумалась про те, що воно значно рівніше, ніж зазвичай, а потім великими літерами прочитала, що це розгладжуюча маска. Проте я навіть подумати не могла, що ефект буде таким вагомим.

Текстура гарна, густа. При розприділенні на вологе волосся не стікає з нього.

Аромат дуже приємний: квітково-ягідний, мені подобається його легка присутність на волоссі після змивання маски.

Він не нав'язливий, але коли притулити пасмо волосся до носа, то можна насолоджуватись вуальним ароматом.

Наношу на вологе волосся, на декілька хвилин, маска наче огортає кожен волосок:

Перед тим, як перейти до опису, хочу показати ефект на фото, після іншої маски, теж класної, але суть в тому, щоб показати як виглядають мої природні завитки. Вони особливо помітні на кінчиках.

На колажі я вже продемонструвала, як виглядає волосся після героїні посту і ефект дійсно помітний! Волосся розгладилось, я висушила таким же способом, як завжди.

І досить таки здивувалась, воно ж вирівнялось )

Ще більше вражень від використання:

• Дійсно присутній ефект розгладження, тепер вирівнювати волосся буде значно простіше, адже маска зробила велику роботу в цьому плані і це мені дуже сподобалось, бо такого ефекту я часто бажаю.
  • Воно м'яке, шовковисте, дуже приємне на дотик і легко прочісується, наче стало живим.
  • Пасма розсипчасті, не обтяжені і просто невагомі.
  • Об'єм не втрачається, волосся швидше не брудниться.
  • В складі присутні олійки, які виконують ефект живлення і позбавляють сухості.

Висновок. Чудова бюджетна маска, яка дійсно круто працює. Ефект і ціна мене потішили, також вона приємна у використанні і доволі економна. Тому я залишилась задоволена 😊