PILIRINA 💛💙

Коли зморшки прийшли, а прищі не поспішають йти...

Коли зморшки прийшли, а прищі не поспішають йти...

Пару слів про мою шкіру. Вона — зовсім не те, чим варто пишатися. Для глянцю підійде швидше в розділ реклами засобів від розширених пор, причому строго для фото. І з таким багажем засоби з поміткою "ніацинамід" буквально самі стрибають до кошика. А коли я побачила аж 15% концентраціі у даній бюджетній сироватці — рука вже не слухала мозок. Так у мене опинився ще один дуже цікавий, бюджетний, а головне — робочий засіб, який, повірте, може дати фору профу. Тож, знайомтеся - Nacomi Next Level Niacinamide 15%.

Спойлер: у складі містить 99 % натуральних компонентів!

Скажу відверто, мені здається, що польський бренд Nacomi взагалі вже не варто презентувати. Кілька років тому я іх засоби замовляла напряму, з сайтів ЄС. І ви навіть не уявляєте як раділа посилці, яка тижнями йшла з-за кордону. Зараз із цим простіше, дякуючи Мейкап.

Почнемо з того, що ніацинамід – це водорозчинний вітамін B3. У різних джерелах можна зустріти різні назви від його похідноі: нікотинамід, вітамін РР, ніацин, амід нікотинової кислоти, піридин-3-карбоксамід. Але з точки зору хімії ніацинамід - це амід нікотинової кислоти (звідси і назва), і обидві речовини за певних умов можуть трансформуватися одна в одну.

Взагалі, рекомендована робоча концентрація речовини у косметиці – 2-5%. Іноді можна зустріти концентрацію від 0,5%, найчастіше у зволожуючій та ліпідовосновлюючій косметиці. Але якщо вже з концентрпацією від 10 — 20% варто бути обережнішими власникам чутливоі шкіри. Але, на диво, з моєю комбіновано-чутливою 15% працює чудово.

Показую результат за тиждень активного використання:

На початку використання ледь відчувала пощипування, але шкіра звикла і якось стало комфортно. Є цьому виправдання, міксувала сироватку з кислотами. Цього робити точно не варто.

І коли через тиждень випробувань я побачила у відзеркаленні серборегулюючу дію та явно видиме звуження пор, а ті, що були очистилися — сама себе не впізнала. Next Level Niacinamide 15% інтенсивно оновлює шкіру, зменшує запалення, регулярність появи чорних крапок, контролює жирність та розширені пори.

Крім того, що вона класно вирівнює рельєф, сироватка зовсім не сушить шкіру. Підозрюю, завдяки поєднанню з гіалуроновою кислотою. А тут гіалуронка представлена аж у чотирьох видах. Причому, виробник все передбачив — напхав до флакону ще сік алоє вера, який заздалегідь заспокоює та знімає запалення. Гіцерин, який прискорює проникнення активних компонентів углиб шкіри та пантенол, що утримує вологу.

Тобто склад тут настільки класнючий, що його можна довго описувати.

Підрезюмую, Nacomi Next Level Niacinamide 15% - дуже потужний борець із висипаннями та розширеними порами.

Але варто пам’ятати, що поєднувати ніацинамід зі стабільною формою вітаміну C треба з обережністю, адже кисле середовище нейтралізує дію компонента навіть з такою потужною концентрацією.

Найбільш вдале активне поєднання ніацинаміду з:

• ретиноїдами — усунення лущення, сухості та подразнень;
  • гіалуроновою кислотою – інтенсивне зволоження шкіри, зменшення ознак старіння;
  • пептидами – потужний синтез колагену та антиоксидантні властивості;
  • цинком — бореться з акне та висипаннями.

Дякую всім, хто прочитав пост! Сподіваюся, ви знайшли в ньому щось корисне для себе.

Буду рада доповненням коментарів із вашими враженнями від використання косметики з ніацинамідом. Можливо, ви ще щось знайшли цікаве у бренду Nacomi?