MAXIMOVA🌷

Скатка-пілінг Pastel Lab.

Скатка-пілінг Pastel Lab.

Я вперше ввела в рутину такий доглядовий засіб, як скатка-пілінг. Давно хотіла його спробувати через позитивні відгуки подруги.

Бренд Pastellab молодий, він був створений турецькою косметичною компанією Pastel Cosmetics, з якою я добре знайома і задоволена якістю їх продукції. Pastellab - це новий напрямок у догляді за шкірою, запущений з метою запропонувати сучасні, ефективні засоби для комплексного догляду за шкірою, губами та нігтями.

Гель-пілінг упакований в м'яку тубу, яка дуже зручна у використанні, натиском зручно дозувати продукт. Отвір туби закритий фольгованим клапаном (контроль першого відкриття). Візуально симпатичний дизайн, приємно користуватись таким засобом.

- у продукту гелева консистенція, має ледь помітний (практично невловимий) приємний аромат

- перед використанням пілінгу роблю демакіяж за потреби, або очищую обличчя пінкою/гелем для вмивання

- наношу потрібну кількість пілінгу на суху шкіру, уникаючи ділянок навколо очей і губ

- починаю масажувати шкіру, і досить швидко на поверхні утворюються катишки - це поєднання засобу та відмерлих клітин шкіри

- потім все змиваю водою і наношу свій подальший догляд

Шкіра дуже добре ніжно очищується, до відчуття скрипу (у мене комбінований тип). При цьому зовсім не подразнюється механічно. Використовувати такий продукт потрібно не більше 1-2 разів на неділю.

Шкіра ніби починає дихати. З'являється здорове сяяння. На дотик вона гладенька і м'яка.

Такий пілінг безпечний для шкіри, не травмує її через відсутність абразивних частин. Підійде для всих типів шкіри:

- для жирної та комбінованої шкіри: зменшить чорні цятки та допомагає контролювати виділення себуму

- для сухої шкіри: допоможе позбутися лущення без пересушування

- для чутливої шкіри: не травмуює епідерміс завдяки делікатній формулі

- для зрілої шкіри: стимулюватиме оновлення клітин, покращуючи текстуру і тон.

Я залишилась дуже задоволена дією скатки, використовую раз в неділю.