Скатка-пілінг Pastel Lab.
Гель-пілінг для обличчя Pastel Lab. Pure Face Peeling
Я вперше ввела в рутину такий доглядовий засіб, як скатка-пілінг. Давно хотіла його спробувати через позитивні відгуки подруги.
Бренд Pastellab молодий, він був створений турецькою косметичною компанією Pastel Cosmetics, з якою я добре знайома і задоволена якістю їх продукції. Pastellab - це новий напрямок у догляді за шкірою, запущений з метою запропонувати сучасні, ефективні засоби для комплексного догляду за шкірою, губами та нігтями.
Пакування
Гель-пілінг упакований в м'яку тубу, яка дуже зручна у використанні, натиском зручно дозувати продукт. Отвір туби закритий фольгованим клапаном (контроль першого відкриття). Візуально симпатичний дизайн, приємно користуватись таким засобом.
Використання
- у продукту гелева консистенція, має ледь помітний (практично невловимий) приємний аромат
- перед використанням пілінгу роблю демакіяж за потреби, або очищую обличчя пінкою/гелем для вмивання
- наношу потрібну кількість пілінгу на суху шкіру, уникаючи ділянок навколо очей і губ
- починаю масажувати шкіру, і досить швидко на поверхні утворюються катишки - це поєднання засобу та відмерлих клітин шкіри
- потім все змиваю водою і наношу свій подальший догляд
Враження від використання
Шкіра дуже добре ніжно очищується, до відчуття скрипу (у мене комбінований тип). При цьому зовсім не подразнюється механічно. Використовувати такий продукт потрібно не більше 1-2 разів на неділю.
Шкіра ніби починає дихати. З'являється здорове сяяння. На дотик вона гладенька і м'яка.
Висновки
Такий пілінг безпечний для шкіри, не травмує її через відсутність абразивних частин. Підійде для всих типів шкіри:
- для жирної та комбінованої шкіри: зменшить чорні цятки та допомагає контролювати виділення себуму
- для сухої шкіри: допоможе позбутися лущення без пересушування
- для чутливої шкіри: не травмуює епідерміс завдяки делікатній формулі
- для зрілої шкіри: стимулюватиме оновлення клітин, покращуючи текстуру і тон.
Я залишилась дуже задоволена дією скатки, використовую раз в неділю.
Коментарі (0)