saybeautyk

Hot San Paulo | Avenue des Parfums

Аромат відповідає своїй назві - він справді Hot і в гарному сенсі цього слова ❤️‍🔥

Мені було дуже цікаво послухати та поносити даний парфум, я чудово розуміла, як він повинен звучати і очікування з реальністю співпали на 100% - я залишилась повністю задоволеною його звучанням, стійкістю та розкриттям.

Я обрала для себе формат семплу в об'ємі 2 мл для знайомства.

Не можу не згадати, що даний аромат натхнений парфумом Libre, і хочу сказати, що це дійсно достойна альтернатива оригіналу за дуже приємною ціною.

Читаючи відгук Кузя Ю-а на цей аромат, я з ще більшою цікавістю почала його тестувати. І повністю погоджуюсь з Юнною, що відмінностей з оригіналом просто НЕМАЄ🤭як мінімум, мій ніс їх не знайшов і це справді мене шокувало.

Тож якщо ви також полюбляєте оригінальний Libre, то я можу з впевненістю рекомендувати вам аналог від нашого українського виробника, який точно вас не розчарує і порадує. Враховуючи вартість 600 грн, вважаю це скарбом)

Початкова нота: Лаванда, Мандарин, Петітгрейн, Чорна смородина

Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лаванда

Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сіра амбра

Я не можу сказати, що розрізняю тут ноти окремо. Не чую жодної ноти, бо композиція звучить настільки органічно, що просто ніс не розбирає її на окремі складові)

Аромат надихаючий, дійсно немов промінь заходу сонця, що відчувається мʼяким, теплим і яскравим водночас.

Для мене він звучить доволі «чисто», ніби я прийняла душ і нанесла весь свій догляд для тіла, і вся ця симфонія залишила такий свіжо-солодкий флер на шкірі, який дуже лагідно огортає мене в хмаринку затишку і тепла.

Ніяк не можу сказати, що Hot San Paulo звучить гучно чи випираюче - для мене він якраз таки досить спокійний, та при цьому аромат не залишить свою власницю без уваги (це точно😉). Як на мене, то його ідеальна пора - осінь-зима, холодна весна; але і прохолодними літніми вечорами він буде звучати неймовірно красиво і доречно.

Стійкість помірна, як і у всіх інших ароматів бренду - на шкірі відчуваю години 3-4, після цього вже треба тулитись носом близько, щоб відчути аромат. Але до вечора можна в цілому і не оновлювати аромат, тому що на одязі він тримається до прання.

Лишає шлейф близький до шкіри - на відстані півметра приблизно в перші години звучання; поступово зникає за декілька годин.