Yana Osyka

Summer Fridays Neutrals Lip Butter Balm Set Vanilla, Iced Coffee, Vanilla Beige, Brown Sugar

Summer Fridays Neutrals Lip Butter Balm Set Vanilla, Iced Coffee, Vanilla Beige, Brown Sugar

Коли я побачила що набір від Summer Fridays складається з бежево-коричневих кольорів, радості не було меж. Бо зазвичай це якісь варіації рожевого, а мені таке не подобається. В кожному бальзамі по 5 грамів продукту, думаю цього достатньо з моєю кількістю продуктів для губ.

також додаю порівняння з відтінком Pink Sugar. Шкода, що різниці між відтінком Vanilla майже не має, лише легкий рожевий натяк.

Огляд на Summer Fridays, колір Pink Sugar https://club.makeup.com.ua/post/47434/

Vanilla - прозорий, трохи теплий по відтінку. На собі колір не подобається, наче вибілює вуста. Тому користуюсь ним в дома.

Vanilla Beige - нейтральний бежевий, темніший за минулі кольори. Має приємний солодкий аромат. Також, на жаль його практично не видно.

Iced Coffee - світлий помаранчево-бежевий колір. Пахне карамеллю, на губах дає легкий теплий відтінок.

Brown Sugar - нейтральний коричнево-багряний колір. Мій улюблений, виглядає як натяк на стиглу вишню і пахне так само.

Загалом це класичні бальзами, які пом'якшують губи. Вони мають ледве помітний відтінок, а значить ідеально підходять і для виходу у люди й намазати чимось вуста вдома. На мені тримаються 1-1,5 години. Далі можна або поновити, або кілька годин походити зі зволоженими губами. Я живу у сухому кліматі, тому бальзами та олійки це спасіння.

Сподіваюсь наступного року Summer Fridays випустять ще один набір і я з радістю його куплю.