Summer Fridays Neutrals Lip Butter Balm Set Vanilla, Iced Coffee, Vanilla Beige, Brown Sugar
Цього року я підсіла на бальзами та олійки. Хочеться набрати їх якомога більше, але треба триматись. То ж я чекала різдвяного сезону, щоб придбати набір міні-бальзамів у різних кольорах.
Коли я побачила що набір від Summer Fridays складається з бежево-коричневих кольорів, радості не було меж. Бо зазвичай це якісь варіації рожевого, а мені таке не подобається. В кожному бальзамі по 5 грамів продукту, думаю цього достатньо з моєю кількістю продуктів для губ.
також додаю порівняння з відтінком Pink Sugar. Шкода, що різниці між відтінком Vanilla майже не має, лише легкий рожевий натяк.
Огляд на Summer Fridays, колір Pink Sugar https://club.makeup.com.ua/post/47434/
Vanilla
Vanilla - прозорий, трохи теплий по відтінку. На собі колір не подобається, наче вибілює вуста. Тому користуюсь ним в дома.
Vanilla Beige
Vanilla Beige - нейтральний бежевий, темніший за минулі кольори. Має приємний солодкий аромат. Також, на жаль його практично не видно.
Iced Coffee
Iced Coffee - світлий помаранчево-бежевий колір. Пахне карамеллю, на губах дає легкий теплий відтінок.
Brown Sugar
Brown Sugar - нейтральний коричнево-багряний колір. Мій улюблений, виглядає як натяк на стиглу вишню і пахне так само.
Загалом це класичні бальзами, які пом'якшують губи. Вони мають ледве помітний відтінок, а значить ідеально підходять і для виходу у люди й намазати чимо сь вуста вдома. На мені тримаються 1-1,5 години. Далі можна або поновити, або кілька годин походити зі зволоженими губами. Я живу у сухому кліматі, тому бальзами та олійки це спасіння.
Сподіваюсь наступного року Summer Fridays випустять ще один набір і я з радістю його куплю.
Коментарі (0)