saybeautyk

Christmas Cookie Lip Balm | Tink

Хіба можливо було пройти повз такої шаленої новорічної новинки від Tink?

Коли я вперше побачила бальзам в цьому пакуванні, то одразу зрозуміла, що він мені потрібен) тим паче що раніше не мала досвіду із бальзамами від Tink, а потім спробувала апельсиновий з новорічного набору і закохалась🥰

(Про набір тут - https://club.makeup.com.ua/post/56071/ )

Засіб представлений в цілому у стандартному для бренду пакуванні, з тієї лише різницею, що тут коробочка у вигляді традиційного різдвяного імбирного печива😍

Мені цей чоловічок нагадує Пряника із мультфільму про Шрека)

Обʼєм бальзаму аж цілих 15 мл, яких вистачить дуже надовго (але шкода, що термін придатності після відкриття всього 6 місяців).

Склад бальзаму дуже простий, але спрямований на захист, зволоження та відновлення шкіри губ.

Парафін та петролатум (по суті одне й те ж) відповідають за створення оклюзії на шкірі губ; натуральний і синтетичний бджолині воски живлять та відновлюють тонку шкіру; олії жожоба та виноградних кісточок виконують роль антиоксидантів та багаті на жирні кислоти. Вітамін Е теж додатково захищає і сприяє швидкому заживленню ранок і тріщин.

Але цей бальзам не схожий на всі інші, що є у бренду, він - особливий.

І не тільки завдяки своєму дизайну, а ще й завдяки кольору.

Тут ніжний рожевий відтінок, який на губах виглядає все одно прозорим, але в пакуванні це дуже мило і по-дівчачому. До того ж бальзам дійсно пахне свіжим печивом - солодко і смачно.

В текстурі є також маленькі вкраплення барвника.

На губах він прозорий, не створює ефект рідкого скла, але дуже гарно захищає губи в морозну і вітряну погоду. Я ношу його з собою в нагрудному кармані куртки, щоб в будь-який момент мати змогу зволожити губки)

До нього не липне волосся, тож можна не боятись, що бальзам буде у вас по всьому обличчю чи забруднить лінзи окуляр, наприклад.

Ціна ну дуже приємна, тож я планую придбати ще один такий бальзамчик, поки вони є в наявності і їх не зняли з продажу)