ksnklb

Гель для брів Anastasia Beverly Hills

Побачивши цю мініатюру, я зрозуміла, що мені потрібен ще один гель для брів!
А, як потім виявилось, економна витрата засобу може виправдати об'єм 2.5мл.
Насправді я купляла її за меншою ціною, ніж зараз вказана на сайті, тому думаю, що варто почекати на якісь привабливі акції)
Візуально цей гель просто ВАУ😍 навіть міні версія приїхала до мене у окремій коробочці. Як я зрозуміла, флакон відтворює дизайн повного розміру, просто менший) і він зроблений розкішним 😍 металевий, важкий та холодний флакон у мідному відтінку, з брендовими надписами у руці відчувається приємно і вже підіймає трохи настрій) Так, на флаконі все ж залишаються відбитки пальців, та їх можна легко витерти.
Щіточка мене дуже потішила, адже вона має рівні щетинки і вони м'які, та при цьому добре вкладають брови у потрібному напрямку.
Запах різкий та нагадує ліки у каплях, та після нанесення його не чути.
Гель прозорий.
Оскільки брови у мене піддатливі та не дуже густі, то фіксації мені більш, ніж достатньо, вона хороша і вистачає її на цілий день, принаймні мені. При нанесенні на бровах відчувається вологість від гелю, та після того, як він висихає, а це буквально хвилина, на бровах залишається такий фініш, наче після лаку для волосся, на вигляд та дотик це однаково нагадує саме лак, навіть на волосинках залишається легкий блиск.
Гель не залишає білого нальоту, блиску на шкірі та не склеює волосинки.
Гель наче і лише фіксує брови у потрібній формі, та при цьому і зберігає їх гарний вигляд. У складі навіть для цього є гліцерин, гідролізовані глікозаміноглікани, екстракт ромашки, гіалуронат натрію.