Тетяна Лихошва

Бюджетна сироватка з ніацинамідом, яку я не повторю

Ця сироватка - не перший мій продукт від Sane. В студентські роки, коли грошей було мало, а бренд тільки зʼявився , я часто купувала креми і сироватки від цього бренду. Скажу, що у бренду є непогані продукти, наприклад, крем під очі з кофеїном ✨ Але ця сироватка з ніацинамідом мені не сподобалась 🙃 Я вирішила згадати "молодість" і придбала її по знижці і моя шкіра була не в захваті . Я не знаю чи може ніацинамід викликати таку "чистку" обличчя , як кажуть про продукти з кислотами, але мене так від неї посипало, ніби мене покусали 🐝

Що пише про продукт виробник:

" Ваша шкіра потребує термінової допомоги? Спробуйте сироватку для обличчя  Niacinamide 7 % Anti-Pollution Face Serum з ніацинамідом українського бренду Sane! Помітно покращує стан шкіри вже за 1 місяць регулярного використання.

Переваги продукту

• Має комплекс натуральних екстрактів ягід (шовковиці, годжі, барбарису й полуниці) у складі, збагачена вітамінами.
  • Адаптована до потреб усіх типів шкіри.
  • Завдяки легкій та ніжній консистенції засіб приємно наносити на обличчя, він легко розподіляється, залишаючи комфортні відчуття.

Сироватка Sane на основі ніацинаміду (вітаміну В3), гіалуронової кислоти, органічного комплексу з екстрактів ягід полуниці, барбарису, шовковиці та годжі глибоко зволожує шкіру, відновлює пошкодження, має протизапальну дію. Крім цього, засіб активізує синтез природного колагену та еластину, нормалізує секрецію сальних залоз, нейтралізує сліди пост-акне, усуває пігментацію та розширені пори, створює потужний захист від небажаного впливу зовнішнього середовища та «цифрового стресу». "

Користуватись косметикою цього бренду я більше не ризикну , можливо раніше моя шкіра була не така вибаглива або продукти робили з більш якісної сировини, але перевіряти інші продукти не стану 😝