Міст PHARMELY: такого ефект у я не очікувала!
Думаю, почати потрібно з того, що це подарунок мого косметолога, а вона погану косметику не використовує. Мій тревел-набір складається з місту та гелю для вмивання. З місту і стартанемо:)
Це просто щось на космічному! Я не використовувала на постійній основі ні місти, ні термальні води, але тепер без цього ароматного і дуууже ефективного зволожувального засобу я навіть з дому не вийду. Щоразу, коли розпилюю його на обличчя, враження, наче моя шкіра оживає. В період опалювального сезону, коли в приміщенні сухе повітря, міст від Pharmely зробить вам послугу, взявши на себе обов’язок дати шкірі максимум експрес-зволоження.
То що ж це за бренд? Про Pharmely я раніше не чула, але на прийомі у косметолога у свій ДН я отримала від неї подарунок – набір тревел-засобів. До речі, мала можливість обрати один з трьох, і моїм основним критерієм вибору став аромат місту:) Втім, я не помилилась, адже його дія значно вагоміша, ніж я думала.
PHARMELY – це європейський космацевтичний бренд, який розроблений за підтримки дерматологів. Засоби натуральні, не тестуються на тваринах, не містять парабенів, фталатів, формальдегіду та інших небезпечних речовин. Можуть використовуватися навіть алергіками та вагітними.
Про Pharmely Safe-Treatment Hands-Free Calming Mist. Мені дуже подобається склад засобу, там безліч натуральних компонентів, які заспокоюють і зволожують шкіру. В основі формули – комплекс Dermasooth ™, який складається з трьох інгредієнтів:
- туласі з ефірними оліями та флавоноїдами для загоєння запалень та заспокоєння шкіри;
- розторопша як антиоксидантний компонент;
- макроводорость Enteromorpha compressa.
Дуже класно освіжає, дає відчуття миттєвої зволоженості, шкіра наче здобуває якусь додаткову пружність:) На дотик це відчувається. Перші хвилин 5 може бути присутня дуууже легка липкість, але вона ніяк не впливає на комфорт. Потім – шкіра стає ідеально м’якою.
Перші секунди розпилювання – ваша шкіра набуває видимої зволоженості. Цей ефект “вологої” шкіри залишається надовго, тому якщо вам не подобається сяйво, і ви надаєте перевагу матовості, оминайте цей міст.
Вперше через годину після розпилення я кинула погляд у вітрину на вулиці і побачила те здорове сяйво молодої шкіри. Вона була, наче налите яблуко. Чесно, від такого ефекту я була приємно вражена. Та що тут казати? Дивіться самі:)
А це ефект через приблизно годину після нанесення на макіяж. Мейк був вечірнім, але, як бачите, нічого нікуди не попливло, а сяйво дійсно приємне на обличчі. Тут немає хайлайтера:)
Аромат… Він просто казковий. Це запах дорогої доглядової косметики, запах чистоти, кремовості, дуже ніжний і абсолютно ненав’язливий.
Мій флакон об’ємом 30 мл вже майже наполовину пустий, але я користуюсь ним вже місяць, і він постійно в моїй сумочці.
Коли я його розпилюю на обличчя? Коли не вистачає зволоженості, відчуваю сухість шкіри або просто хочеться освіжитися. Макіяж-не макіяж – різниці немає.
Місяць я використовую гель для вмивання двічі на день та за потреби міст. Якщо раніше в мене були відчуття стягнутості шкіри, то я реально про це вже забула. Можна вірити чи не вірити в дію догляду, але тут результат на обличчя. Шкіра в рази пружніша і об’ємніша, тому, навіть якщо я не придбаю комплекс PHARMELY, то цей міст я точно не зможу не повторити.
Дуже-дуже рекомендую. Повторюсь в черговий раз, що моя шкіра не суха, а комбінована, схильна до акне. ЖОДНОГО дня ця косметика не викликала ні підшкірника (які частенько нагадують про себе), ні якогось іншого запалення. А для тих, у кого суха шкіра, я думаю, що міст PHARMELY буде ще більшою знахідкою.
Коментарі (0)