PILIRINA 💛💙

Антисептик із ароматом желейних ведмедиків

Антисептик із ароматом желейних ведмедиків

У наш час антисептик - незамінна річ. Якщо вирішив перекусити на природі, в машині, але з собою немає серветок чи води для миття рук, то антисептик допоможе тобі вибратися із ситуації. Торкєшся поручнів метро чи громадського транспорту — він завжди допоможе змити зі шкіри хвороботворні мікроби.

Сьогодні я хочу розповісти про дитячий антибактеріальний гель для рук із ароматом желейних ведмедиків, які завжди ношу з собою і завдяки йому привчила сина до чистих ручок.

Розумію, що антисептики не новина у стрічці, але, повірте, я достатньо довго намагалася знайти ті, якими б із задоволенням користувався мій 4-річний син, бо майже всі, що купувала страшенно сушили дитячі ручки і мали аромат спирту.

Випадково натрапила на дитячий антисептик Mermade Gummy Bear із ароматом желейних ведмедиків. І повторюю відтоді іх постійно. Вони у нас всюди: в авто, в рюкзачках, сумках, навіть у татовій.

Об’єм, здавалося б, на перший погляд, не великий — всього 29ml, але одна крапля настільки класно розмилюється, що нею можна протерти руки і собі, і малюку. Завдяки гелевій консистенції швидко висихає, не залишаючи липкості.

Склад на 70% складається з натурального етилового спирту, тому проявляє високу протимікробну активність, але у нього немає цього алкогольного аромату. Він дуже приємно пахне желейками.

Також засіб збагачений зволожувальним алоє вера та антиоксидантним вітаміном Е для додаткового догляду за шкірою ручок.

Рекомендую, у першу чергу, мамам звернути увагу на Mermade Gummy Bear. Ваша дитина його полюбить і буде сама просити витерти ручки ним, от побачите! Мені здається, що всі діти будуть у захваті від нього завдяки ласому аромату.