Joko Blend | Приємни й сюрприз під подушку від Миколая
Joko Blend Keratin Therapy
Свята вже стукають у двері, а це означає, що пора задуматися над подарунками для найдорожчих. Хочу поділитися однією чудовою ідеєю, яка поєднує красу, турботу і святковий настрій — набір Joko Blend Keratin Therapy.
Пакування створює справжню новорічну магію.
Ніжно-фіолетова коробка з декоративними елементами одразу задає святковий тон.
А коли її відкриваєш, бачиш милий мішечок із засобами всередині. Це так атмосферно, що хочеться дарувати його вже зараз.
Що всередині набору?
Спрей-термозахист для волосся— це мій давній фаворит, і не дарма.
Пляшечка зручного формату дозволяє легко наносити засіб, а дозатор рівномірно розподіляє продукт по волоссю.
Консистенція легка, не липка, з приємним ненав'язливим ароматом, який залишається на волоссі.
Після застосування волосся стає гладким та викладене одним полотном, волосинка до волосинки.
Я використовую цей спрей регулярно перед укладкою. Особливо він допомагає в період опалювального сезону, коли волосся стає сухим та вразливим. Волосся не пушиться, зберігає блиск і здоровий вигляд навіть після частого використання термоприладів.
Флюїд для волосся "Кератиновий шовк" - цей засіб теж мені гарно знайомий.
У нього дуже зручний флакон із дозатором, який видає саме стільки продукту, скільки потрібно.
Його текстура густа, але легко розподіляється і миттєво вбирається.
Після використання волосся стає доглянутим: кінчики більше не виглядають сухими, а вся довжина набуває здорового блиску.
Флюїд також допомагає приборкати пухнастість і надає локонам шовковистості.
Він особливо ефективний для сухого та пошкодженого волосся, оскільки помітно зволожує й пом'якшує. А головне — волосся виглядає доглянутим без жирного ефекту чи тяжкості.
Як на мене, Joko Blend Keratin Therapy — це подарунок на всі випадки життя. Мамі — щоб подбати про її волосся. Подрузі — як стильний і корисний сюрприз. Або навіть собі, бо чому б і ні?
До того ж набір виглядає дуже святково, і точно подарує відчуття зимової магії.
Коментарі (0)