Що це було? Невдалі продукти від Charlotte Tilbury, Medi-peel, Essence.
Настав час розбавити останні захоплені відгуки крихтою реальності - розповім про продукти, які зовсім не зайшли, або просто викликали розчарування на фоні 5 зіркових відгуків.
Почну з найдешевшого розчарування:
Essence Kajal Eye Pencil відтінок Teddy. Красивий, ніжний коричневий, тонко заточується, легко малює. Що ж ним не так?
Олівець стирається просто пальцем ((( На моїй нежирній шкірі повік його не стає приблизно після обіду. Якщо нанести на руку і легко провести пальцем - олівець зникає, як тіні у полудень - негайно. Я не звикла поновлювати длайнер на очах посеред дня, тому користуватись не можу.
Ну, хоч дешевий.
Потихеньку піднімаємо ставки: перейдемо до туші Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara
З плюсів - легко змивається
З мінусів - обтяжує вії, щіточка розміром з моє око маже повіку(((
Більше писала тут:
https://club.makeup.com.ua/post/47136/
Наступний продукт на щастя у пробнику - це BB крем Malevich. Склад класний, центелла, гіалуронка - а текстура не дуже. Засіб дуже легкий, - швидше це тонуючий крем а не ВВ. Підкреслює пори і липкий. Що ж, з повнорозміром не побачимось.
Далі улюблений багатьма Rituals Sweet jasmine - лосьйон для рук у мініатюрі. Ці мініатюри часто дарують з покупкою, я б не обрала цей запах. Посереднє зволоження, надто солодкий запах - дякую, але ні.
Далі моя біль - експеримент вартістю у 1.5 К грн - зволожуюча сироватка Usolab Bio Moisturizing Hyaluron Ampoule. На словах - 3 види гіалуронки, пептиди, глутатіон, гіазулен (щоб це не було 🤣). На ділі - зволожує приблизно як Cos de baha за 400 гримнів. Тільки не липка. Ще й дозатор - яким мені треба набирати продукт рази 3 щоб покрити обличчя. Ні, ні, і ще раз ні.
Але, я була б не я, якби не купила у марки ще щось - зараз тестую іншу сироватку від пігментації теж з неймовірним складом. Результат знову не вражаючий, тому надіюсь це мої останні граблі з Усолабом. Нагадаю, у них неймовірний фізичний санскрін - дуже високий рівень захисту (https://club.makeup.com.ua/post/36766/).
Все інше що пробувала - абсолютно не варте коштів (((
Далі - улюблений продукт багатьох дівчат, MEDIPEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Toner.
Чому не зайшов мені? Бо я не розумію оцього липкого блиску на шкірі.
Увечері мені не потрібен оцей glass skin у ліжку з книжкою - а вдень на ньому пливе мій санскрін. Чесно користуюсь для шиї та декольте. Подивіться на фото - і це продукт вже висох, для мене це ту мач 🧐
Далі два провали від Шарлот Тілбері: на щастя, обоє теж у мініатюрах.
Charlotte Tilbury Hot lips JK MAGIC - лише подивіться на цю красу замазочного кольору! Здається, відітінок оновили, бо на оф сайті бау що він став теплішим. Але Шарлот часто грішить зі свотчами. На щастя, мій міні екземпляр дістався мені у рідзвяному міні наборі, тому після кількох тестів щасливо летить у смітник.
Наступний -лайнер PILLOW TALK EYELINER. Класичний рожево-бордовий відітнок зовсім не працює з моїми зеленими очима. Думаю проблема у колористиці - він занадто червоний. Я виглядаю з ним зовсім не як модель шарлот - а як втомлена роботоголічка з червоними запаленими очима. Пробувала тушувати (не працює), наносити на тіні (троши краще - але все рівно не те). + засіб вимагає кольоровї туші.
На свотчі зверху помада, потім PILLOW TALK EYELINER, і знизу есенс за 40 грн.
Діліться своїми розчаруваннями, щоб мені не було так сумно і самотньо у цій купці провалів 😅
Коментарі (0)