L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick обожнюю.
Давно я закохалась в ці помадо-бальзами і хочу з вами поділитись своєю любов‘ю.
Мені текстура нагадує люкс, вони такі класні, в бюджеті я не зустрічала таку прикольну формулу, тільки Loreal. В мене були бальзами Givenchy і Erborian, ось цей від Loreal-щось середнє між ними, але ціна звичайно значно нижча.
Всіх хвилює стійкість, я уже читала коментарі, але чесно, ну дівчулі, стійкість у не липких, бальзамних помадах не може бути по 5 год. Хоча як на мене вона тут доволі не погана, як для такої текстури. Якщо не чіпати помаду, то вона може протриматись до 2-ох годин. В холодну погоду, коли губи сухіші, то звичайно ж менше:годинку часу десь і це непогано.
Я думала він за 15 хв вбереться, дивлячись на цю легку текстуру, але ні, тому стійкістю я задоволена.
Відтінок 193 виглядає яскравий на перший погляд, але він на губах значно спокійніший, такий делікатний, ніжний і невагомий, підкреслює природній колір губ, і додає свіжого вигляду.
Навіть на свотчі стає зрозуміло, що це вуальний колір. Мені здається, що обравши будь-який відтінок з лінійки ви не прогадаєте.
Ось такий милий стік. Доречі він в мене за літо не зламався і не розтікся.
Помада-бальзам гарно і рівномірно лягає на губи, не підкреслює недоліків та не забивається в зморшки губ, за контур не витікає.
Має красивий сяючий фініш. Виглядає дуже симпатично і ненав'язливо на мій смак.
От як виглядає невагомо, так і відчувається, не липне, не має жирної плівки-супер комфортна і легка.
Не сушить губи, навіть пом'якшує їх, не скажу, що тут сильне зволоження, але загалом губам комфортно.
Після нанесення виглядають більш охайними і доглянутими.
Присмаку ніякого не дає, сходить з моїх губ рівномірно.
В загальному образі мені подобається: гарно освіжає і буде доречна під будь-який стиль.
Доречі, знову про люкс, у мене був схожий відтінок бальзаму Dior, я дуже хотіла повторити, але його зняли з продажів. Тепер насолоджуюсь значно бюджетнішим братом)
Висновок. Я дуже задоволена цим продуктом від Loreal, він дійсно вкрав моє сердечко, ідеальний у всьому, хочу ще спробувати інші відтінки 😍
Коментарі (0)