Vik_Sem

Meddis | М'яке та дбайливе очищення шкіри

Продовжуючи тему догляду за шкірою, у цьому відгуку хочу поділитися враженнями про засіб, з яким я випадково познайомилась- Ензимна пудра для вмивання Meddis Norma Skin Program.

Загальна інформація:

Об'єм : 80 грам.

Активні компоненти:

вітаміни групи в, касторова олія, ніацинамід, олія ши (каріте), папаїн, рис, сода, ферменти (ензими)

Ефект:

Звуження пор, зміцнення, очищення

Рекомендації:

Пудра підходить для жирної та проблемної шкіри

Упаковка та оформлення:

Все просто та зручно - пластиковий флакон, оформлений у всіх традиціях мінімалізму знаходився в картонному пакуванні з таким же дизацном. Сам формат упаковки більше нагадує шампунь чи бальзам, тим більше, що кришка тут у варіанті диск-топ. Для застосування це найліпший варіант.

Інформація від виробника:

Очищувальна пудра на основі ензимів ефективно очищає і відлущує, готує шкіру до активного проникнення косметичних засобів. Перешкоджає скупченню відмерлих клітин на поверхні шкіри, що запобігає появі нових запальних процесів.

Йдеться про той самий папаїн - фермент, який отримують з листя і плодів папаї. Він є тим самим ензимом, який допомагає розчиняти всі забруднення і бере участь у процесах оновлення шкіри.

Справа в тому, що не кожному типу підходить застосування пілінгів та скрабів. Про це я дізналася, коли стала докладніше дізнаватися про всі нюанси догляду. Наприклад, раніше я помилково вважала, що моїй шкірі для очищення потрібні скраби з грубим абразивом.

Коли все це дізналася, природно від скрабів відмовилася і перейшла на більш делікатні засоби - легкі пілінги, скатки, содові скраби, а потім відкрила для себе ензимну пудру, яка здатна не гірше за будь-який абразив очистити шкіру спеціальними ферментами.

Особливості:

Пудра є порошком дрібного помелу з молочним відтінком. Зовні вона нагадує борошно, навіть навпомацки дуже схожа, тільки практично не припадає пилом.

Порошок не збитий у грудочки, сухий та розсипчастий. Якість сировини дуже висока.

Крупиночки дуже крихітні і вони миттєво розчиняються у воді, тому прямого зіткнення зі шкірою немає.

Дрібнозерниста і така ніжна текстура засобу ідеально підходить для ранкової рутини та створює чудову базу для нанесення наступних доглядових засобів.

Композиція:

Talc, Sodium Bicarbonate, Oryza Sativa (Rice) Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Citric Acid, Papain, Tapioca Starch, Niacinamide, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Protease, Subtilisine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cyanocobalamin.

Засіб має натуральний склад. Цей товар не містить компонентів, які можуть становити небезпеку для здоров'я.

Застосування та результат:

У мене комбінований тип шкіри, схильний до жирності, тому періодично бувають поодинокі запалення чи прищі. В основному це відбувається через моє кохання пробувати щось нове, і не завжди це нове може виявитися вдалим. Зараз у мене в цьому плані особливих проблем немає, а пудру взяла як додатковий засіб для відлущування та очищення шкіри.

Як використовувати ензимну пудру:

Якщо є макіяж, його необхідно змити. Можна використовувати будь-які звичні засоби - гідрофільна олія або бальзам, міцелярна вода, гель для вмивання. Далі на вологі долоні насипаю невелику кількість пудри і починаю спінити.

Сама піна м'яка і ніжна, трохи кремоподібна, її не так багато, як від гелю або від пінки, повітряної "подушки" немає, але достатньо для якісного очищення. До того ж вона дуже швидко змивається зі шкіри.

Під час очищення особливу увагу приділяю своїм проблемним зонам – лоб, ніс, щоки та підборіддя. А потім ретельно змиваю пудру водою.

Мої спостереження

✔Пудра не полірує та не шкребе шкіру, а просто м'яко очищає. У цьому її особлива перевага та головна відмінність від скрабів. Маса не жорстка. Частинки не дряпають і травмують шкіру, а розчиняються і відчуваються.

✔Дає делікатне та дбайливе очищення шкіри обличчя, позбавляє її зайвого себуму, що виробляється під час сну. Це особливо важливо для жирного типу шкіри. Після застосування шкіра матова без ненависного блиску шкіри.

✔На відміну від мила, пудра зовсім не сушить і не стягує шкіру. Почуття свіжості тривале.

✔ Завдяки вмісту пробіотиків у складі засіб підтримує нормальну мікрофлору шкіри, відновлює захисний шар та оберігає від агресивного впливу зовнішніх подразників.

✔Помітно зменшилася кількість висипань, пори стали чистішими і трохи звузилися, таке тільки тішить. Шкіра після такого вмивання навіть дихає інакше!

✔Допомагає м'яко відлущувати ороговілі частинки.

✔Дуже економічна витрата. Флакону вистачає на тривалий період.

Я, звичайно, рекомендую ензимну пудру Meddis Norma Skin Program до покупки. Цілком придатний продукт, якого вистачить на роки використання, він швидше набридне, ніж закінчиться)) Вона добре підійшла моїй шкірі обличчя та залишила лише приємні відчуття від використання.