Цікаві рум'яна з дуже довгою назвою
Hot Matte Embossed Blush Palette Rosy Blusher Facial Blush Powder High Pigmented Pink Coral Rouged For Cheeks Smooth Cosmetics
Якось трапилася мені рекомендація на одній китайській платформі цих рум'ян і стало цікаво спробувати їх
Рум'яна приїхали в коробочці і обмотані захисним пластиком, на коробці вказано:
- Дата виготовлення та термін зберігання
- Написано як їх використовувати
- Вказано адресу виробника
- Склад
- Є прохання припинити використання, якщо є відчуття дискомфорту
Одразу видно, що дизайн упакування щасливо списаний з люксового продукту
До речі, тиснення ще тримається після багатьох свотчів та використань
У мене відтінок 06 Berry — це червоний відтінок з певною фіолетовинкою, назва відповідає кольору бо це справді ягідний колір, який надає обличчю свіжості
Виробник обіцяє, що рум'яна будуть гарно адаптовуватися під колір шкіри і давати красивий рум'янець шкірі
Також є ще й інші відтінки і мене цікавить 20 Mahogany
Про стійкість: декілька разів наносила їх коли робила макіяж на роботу: наносила рум'яна о восьмій ранку, а змивала — о восьмій вечора, рум'яна ще трималися 😳, звичайно насиченість зменшилася, але вони ще були
Також, робила макіяж з цими рум'янами https://club.makeup.com.ua/post/56663/
З мінусів це те, що рум'яна майже не розтушовуються, тому з ними треба дуже обережно працювати, але, оскільки вони погано набираються на пензлик то наплямити не так легко (мінус на мінус дав плюс 😂)
Висновок: рум'яна цікаві і достойні уваги, алергії у мене нема тож буду користуватися, але радити їх не буду бо спробувати їх чи ні вирішувати вам
Коментарі (0)