Weleda Skin Food
Користувалась ним ще до того, як це стало мейнстрімом😁
Крем обрала ще у 2022 році за рекомендацією косметолога із соцмереж. Так, не дуже професійний метод, але ціна і гарний склад стали вирішальними. 💚
Вперше купувала 30 мл, на цей раз обрала більший об'єм - 75 мл.💚
Шкіра у мене схильна до висипань, проблемна, комбінована.
❗️Хочу звернути Вашу увагу на аромат крему, він досить специфічни і може відштовхнути вразливих на запахи людей.
Хоч виробник говорить про те, що крем ідеально підходить для щоденного використання на обличчі та тілі, особливо в теплих кліматичних умовах, але, для себе зрозуміла, що хочу його використовувати у кінці осені - взимку, оскільки аромат цього крему для мене асоціюється з новорічними святами🍊, мандаринами і свіжим розмарином (дуже схожий із ялинками). 🎄
Крем вважається універсальним (для тіла і обличчя), але використувую його лише для обличчя.
Виробник зазначає, що крем підходить для всіх типів шкіри.
Сам крем має легку лекстуру, яка гарно живить і зволожує шкіру, надає здоровий блиск, гарно вбирається. Завдяки ефірним оліям у складі тонізує шкіру та заспокоює мій особистий стан (на холодну пору люблю використовувати ефірні олії для профілактики здоров'я та головного болю).💆🏼♀️
- з офіційного сайту: "Багатофункціональний засіб для краси: можна використовувати для підкреслення контурів обличчя, приборкання непокірних брів, як праймер для макіяжу, який тримається протягом усього дня, і змішувати з косметикою для більш гладкого нанесення."
Крем використовую як нічний, але як база перед макіяжем він теж непоганий.🙌🏻
✨Також крем, окрім гарних зволожуючих та живильних особливослей, характеризується такими перевагами:
- Схвалено дерматологом.
- Сертифікований натуральний продукт відповідно до стандартів NATRUE.
- Не тестується на тваринах
- Без синтетичних ароматизаторів, консервантів, парабенів, фталатів, барвників та мінеральних масел.
Загалом, кремом я більш ніж задоволена як зволоженням, так і ціною, і якістю. Ідеальний для мене крем-заспокійливе не тільки для обличчя, але й для душі 😌
Коментарі (0)