your_vikss

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food

Крем обрала ще у 2022 році за рекомендацією косметолога із соцмереж. Так, не дуже професійний метод, але ціна і гарний склад стали вирішальними. 💚

Вперше купувала 30 мл, на цей раз обрала більший об'єм - 75 мл.💚

Шкіра у мене схильна до висипань, проблемна, комбінована.

❗️Хочу звернути Вашу увагу на аромат крему, він досить специфічни і може відштовхнути вразливих на запахи людей.

Хоч виробник говорить про те, що крем ідеально підходить для щоденного використання на обличчі та тілі, особливо в теплих кліматичних умовах, але, для себе зрозуміла, що хочу його використовувати у кінці осені - взимку, оскільки аромат цього крему для мене асоціюється з новорічними святами🍊, мандаринами і свіжим розмарином (дуже схожий із ялинками). 🎄

Крем вважається універсальним (для тіла і обличчя), але використувую його лише для обличчя.

Weleda Skin Food
Weleda Skin Food
Weleda Skin Food
Weleda Skin Food

Виробник зазначає, що крем підходить для всіх типів шкіри.

Сам крем має легку лекстуру, яка гарно живить і зволожує шкіру, надає здоровий блиск, гарно вбирається. Завдяки ефірним оліям у складі тонізує шкіру та заспокоює мій особистий стан (на холодну пору люблю використовувати ефірні олії для профілактики здоров'я та головного болю).💆🏼‍♀️

• з офіційного сайту: "Багатофункціональний засіб для краси: можна використовувати для підкреслення контурів обличчя, приборкання непокірних брів, як праймер для макіяжу, який тримається протягом усього дня, і змішувати з косметикою для більш гладкого нанесення."

Крем використовую як нічний, але як база перед макіяжем він теж непоганий.🙌🏻

✨Також крем, окрім гарних зволожуючих та живильних особливослей, характеризується такими перевагами:

• Схвалено дерматологом.
  • Сертифікований натуральний продукт відповідно до стандартів NATRUE.
  • Не тестується на тваринах
  • Без синтетичних ароматизаторів, консервантів, парабенів, фталатів, барвників та мінеральних масел.

Загалом, кремом я більш ніж задоволена як зволоженням, так і ціною, і якістю. Ідеальний для мене крем-заспокійливе не тільки для обличчя, але й для душі 😌