Мʼякість і строгість в одному флаконі | Soft Medina
Ніжна пудра від Avenue Des Parfums
Обожнюю пудрові аромати - такі, щоб були ніжними та елегантними водночас, жіночними та універсальними водночас.
Саме таким виявився аромат Soft Medina, що натхненний променистим священним містом Медина у Саудівській Аравії.
Хочу розповісти, чому я взагалі зробила такі фото для цього парфуму)
Для мене даний аромат - це поєднання елегантності та мʼякості, саме такої, як ці зефірки.
Початкова нота: Апельсиновий цвіт, Болгарська троянда, Жасмин
Нота серця: Мускус
Кінцева нота: Ветивер, Кедр, Пачулі
Парфум звучить надзвичайно жіночно і витончено, він ніби наповнює повітрям і надає легкості та крил.
У мене обʼєм 50 мл, також у бренду є семпли по 2 мл і мініатбри на 10 мл.
Мені дуже подобаються розпилювачі у бренду Avenue, адже вони видають легку хмарку аромату, розпилюють дуже дрібно.
Це косметична пудра - та сама, що була у мами в косметичці, коли я була маленькою і постійно брала розглядати ту косметику і мріяла що виросту й теж буду мати стільки засобів)
Я виросла і дійсно маю багато косметики, проте жодної пудри в мене не було саме з таким запахом. Той самий легенький, з відголосками ноток рожевих троянд, які батьки дарують на день народження морозним ранком.
Парфум звучить так спокійно і затишно, що підійде як на роботу в офіс, так і на вечірку з подругами чи романтичне побачення з коханим чоловіком.
Саме такого ультрамʼякого аромату мені не вистачало в парфумерному гардеробі, який не набридав би і пасував для будь-якого образу.
Стійкість на моїй шкірі близько 2-3 годин, та при цьому на одязі набагато більше, до наступного дня точно.
Шлейф дуже близький до шкіри, в перші хвилини після розпилення він заповнює всю квартиру, але через декілька годин стає інтимним і його чутно вже лише якщо підійти дуже близько.
Я б радила обрати парфум Soft Medina тим дівчатам, які не знають, чого хочуть, адже аромат - безумовна класика, яка не може не сподобатись.
Він навіює атмосферу спокою і легкості, здається, що його власниця - це янгол, який спустився з Олімпу і махнув своїм крилом.
Коментарі (0)