Vik_Sem

Hot San Paulo | Збентежує своєю чуттєвістю та сексуальністю

Всім привіт!

Цей відгук буде присвячений чуттєвому, спокусливому і сексуальному аромату в моїй колекції Avenue Des Parfums Hot San Paulo.

Упаковка

Парфум знаходиться в елегантній коробці з приємним дизайном в стилістиці бренду. Коробка була запечатана в слюду, сам картон щільний та працює як розсувний механізм.

Оформлення флакона – це розкіш! Настільки чудово красивий і шалено стильний дизайн парфуму. Я відчуваю естетичну насолоду, коли беру флакон до рук!

Флакон виконаний із важкого повністю прозорого скла. Головною окрасою є срібна кришечка та дизайн етикетки в одному стилі з коробочкою.

Пульверизатор виконаний у срібному кольорі. Працює справно та не заїдає. Розпорошує парфум дрібнодисперсною хмаркою.

На дні є кругла наклейка з невеликою інформацією.

Піраміда

Парфум відноситься до фужерних, східних.

Hot San Paulo - це про лаванду, адже цей парфум з активною нотою свіжої яскравої лаванди! Я люблю квітковий жіночні аромати, особливо коли основа зі спокусливих квітів у поєднанні з цитрусовими!

Верхні ноти:

Лаванда, Мандарин, Чорна смородина та Петітгрейн;

Серце :

Лаванда, Квітка апельсина та Жасмин;

Базові ноти:

Мадагаскарська ваніль, Мускус, Кедр та Сіра амбра.

Звучання

Аромат стартує з шалено свіжої лавандової та цитрусової ноти. У старті багато соковитої яскравої солодкості і свіжості, але вона не задушлива, а така складна, гармонійна з невеликою кислинкою. Лаванда тут дуже гарно обіграна, вона настільки збалансована з іншими нотами, що аромат зачаровує чуттєвістю.

У основі чітко розкриваються ніжні квіти жасмину і апельсинового цвіту. Дуже жіночне вдале поєднання кольорів та соковитості стиглих цитрусів! Для мене Hot San Paulo це квітковий аромат, я не відчуваю східних нот, мускусу чи якихось чоловічих нот. Для мене він надзвичайно жіночний.

База у аромату розкривається нотами ванілі, мускусу, кедра і все це у поєднання із соковитою лавандою та свіжістю цитрусів. Я відчуваю їх до кінця розкриття аромату і особливо у шлейфі.

Шлейф – квітковий, яскравий! Дуже смачний та я виражений! Відчують його абсолютно всі! І безліч комплементів вам забезпечено! Аромат дуже комплементарний, особливо від протилежної статі.

Стійкість – я була приємно вражена стійкістю. Аромат дуже стійкий та насичений. На шкірі сидить щільно до вечора. На волоссі я відчуваю його і другого дня. А ось на одязі до прання. Для мене ця величезна перевага, я люблю стійкі аромати, які відчуваю не тільки я.

Моє враження

Hot San Paulo - це спокуса у чистому вигляді!

Для мене це дуже сексуальний, зухвалий яскравий та самодостатній аромат! Аромат звучить дорого. Складна, але при цьому у нього гармонійна цілісна композиція, яка мало кого залишає байдужим.

Я закохалися в цей аромат з першого свого вдиху! Так, це саме те, чого не вистачало в моїй колекції. Пристрасть та соковитість в одному флаконі!

Аромат самодостатній, зухвалий! Мені він миттєво підвищує настрій, я почуваюся максимально впевненою і готовою до компліментів.

Підійде аромат абсолютно для всіх вікових груп, адже на кожній він розкривається і сприймається по-різному. Але для мене - це абсолютне кохання!
Звичайно рекомендую!