The Ordinary - Soothing & Barrier Support Serum
Мій порятунок взимку
Почну з того, що це вже мій другий флакон даної сироватки. Перший придбала одразу ж як The Ordinary її презентували. Я взагалі дуже люблю цей бренд та намагаюсь слідкувати за всіма їхніми новинами та оновленнями.
Подібний засіб я шукала досить давно. Маю суху, чутливу шкіру, тож, кожна зима - це справжнє випробування для мене. Звичайно ж, руки та обличчя страждають від вітру та холоду більш за все.
Отже, як тільки-но почались холода, я одразу ж дістала її та почала активно користуватися. Лише вона наразі є моїм порятунком.
Склад, на мій погляд, просто неймовірний! Принаймні для мене там зібрані всі необхідні моїй шкірі інгредієнти - центелла, кераміди, ніацинамід, вітамін B12, екстракт кореня імбиру, насіння ріпаку, бісаболол, епігалокатехінгалат. Ще один великий плюс для мене - це відсутність ароматизаторів, парфумованих віддушок та інших шкідливих речовин (ароматизатори взагалі у доглядовій косметиці допускаю лише у гелях для душу та лосьйонах для тіла).
Рожева магія
Продукт являє собою мультиактивний розчин рожевого кольору, дія якого направлена на відновлення бар'єру шкіри.
Використовую її лише ввечері після очищення шкіри, поверх неї наношу крем з керамідами також від The Ordinary (ще одна моя любов 💗). Після нанесення одразу ж настає відчуття комфорту, заспокоєння, зволоження та наповнення.
Проте, більш-менш суттєві зміни можна побачити приблизно через тиждень с початку використання - шкіра стає більш гладкою та сяючою, зменшуються запалення та почервоніння, зникає сухість та лущення, вирівнюється тон шкіри.
Десь читала відгуки, що завдяки її рожевому кольору шкіра потім також стає рожевою ))) Можу із впевненістю сказати, що це так ) Крім того, засіб не забарвлює постільну білизну та наволочку.
Флакона в 30 мл мені вистачає приблизно на 1,5 місяці використання.
Коментарі (0)