Чистикова Дар'я

Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру "М'яке лезо"

Пінний експрес-розм'якшувач для педикюру "М'яке лезо"

Проблема сухості п’ят мені знайома як нікому. Влітку чи взимку — ситуація однакова 🙈. М’якість і гладкість п’ят зникають буквально за тиждень-півтора, тому між візитами до майстра виникає потреба і у регулярному домашньому догляді.

Сьогодні хочу поділитися знахідкою, котра значно полегшить обробку п’ят та зменшить час процедури до мінімуму. Це — пінний експрес-розм'якшувач "М'яке лезо" від Shelly. Розповідаю ⬇️

Засіб представлено у пластиковому флакончику. Він оснащений дозатором-піноутворювачем, накшталт звичайних пінок для обличчя. Об'єм засобу складає 150 мл. Дизайн наліпки у стилі виробника, інформація присутня на двох мовах.

Піна об'ємна та пухка. На одну ніжку потрібно близько 5-10 (в залежності від необхідності) натискань помпи.

Явного аромату у пінки немає, але по відкриттю флакончика рідина всередені має аміачний запах.

З активного у складі присутні:

🫧 Carbamide (сечовина) — основний компонент для розм'якшення ороговілої шкіри. Глибоко проникає, розчиняє кератинові зв'язки, сприяє зволоженню та відлущенню.

🫧 Glycerin (гліцерин) — зволожує та утримує вологу в шкірі, запобігає пересушуванню.

🫧 Sorbitol (сорбітол) — додатковий зволожувач, сприяє м'якості шкіри.

🫧 White Tea Leaf Extract (екстракт білого чаю) — має антиоксидантні властивості, заспокоює шкіру та зменшує подразнення.

🫧 Panthenol (пантенол) — заспокоює та пом'якшує шкіру, сприяє її відновленню.

Що робить?

Засіб забезпечує швидку пом'якшувальну дію та допомагає ретельно видаляти зарубіжних шкіру, натоптиші і мозолі.

Може застосовуватися перед класичною процедурою чи процедурою апаратного педикюру, підходить і для жіночого, і для чоловічого педикюру.

Як використовувати?

Треба нанести піну на паперову серветку або безпосередньо на ніжки та закрити серветкою. Залишити на 10-15 хвилин.

Важливо: на місце, де піна швидко вбралася, необхідно додати ще деяку кількість засобу, відсунувши серветку.

Через 10-15 хвилин промокнути шкіру сухою серветкою або рушником. Після можна приступати до очищення пемзою або іншими апаратами.

По завершенню процедури бажано використовувати зволожувальний крем, щоб заспокоiти шкіру.

Враження від використання

Тут будуть реальні фото, тому якщо це може вас травмувати, будь ласка, просто ставте лайк та пролистуйте далі 😉

Отже, після нанесення піни жодних неприємних відчуттів немає, все абсолютно комфортно — звичайна піна, без агресивних запахів чи подразнень. Єдина проблема для мене — це знайти зручне місце, куди притулити ніжки, щоб вони не стикалися з підлогою чи іншими поверхнями.

Змивається піна буквально за кілька секунд. Далі я переходжу до обробки. Тут все просто: ніякого надмірного тертя чи зусиль — приблизно по пів хвилинки на кожну ніжку, і шкіра ідеально гладенька. Якщо порівнювати, то без цього пом'якшувача процедура займає в кілька разів більше часу. Результат >>>

Навіть якщо стан шкіри занедбаний, "М'яке лезо" чудово справляється: шкіра пом'якшується швидко, і обробка стає максимально легкою та ефективною. Результат тішить мене щоразу, навіть чоловік оцінив дію цієї пінки на собі 👌 Щиро можу радити!