Створюй затишок ра зом з Avenue Des Parfums Home
Тут про новенький аромадифузор з нотами літа🍎
Привіт✨
Всі ми зараз сумуємо за сонячними днями, тож я вирішила наповнити дім ароматами тепла та літньою атмосферою за допомогою аромадифузора від Avenue Des Parfums.
В попередніх дописах я вже розповідала про один з них, а саме Vanilla&Caramel ( почитати можна тут https://club.makeup.com.ua/post/50758/ ).
А сьогодні, до вашої уваги трохи легкості та свіжості✨
Дизайн💜
Оформлення дифузора вже вдруге викликає у мене суцільне естетичне задоволення, адже отримати цю коробочку буде за щастя✨
Особливо неможливо було відірвати око від глибокого сливового кольору самої рідини💜
Композиція💜
Для вітальні, де проводиться найбільше часу за переглядом фільмів чи за роботою, я вирішила обрати свіжий квітково-фруктовий аромат Fruits & Chrysantheme.
Ноти:
- ананас, апельсин, персик, червоне яблуко
- жасмин, троянда
- білий мускус
У використанні💜
Коли вперше вдихнула аромат, зрозуміла, що не прогадала ні на мить з вибором✨
Багатогранний та насичений квітково-фруктовий букет буквально заповнює собою весь простір і повертає у літні спогади.
На початку це соковиті фрукти, які ідеально достигли, особливо чітко відчуваю хрумке червоне яблуко та персик з віддаленою цитрусовою ноткою.
Поступово наповнюючи кімнату можна вловити легку пряну димку хризантеми та краплю троянди.
Разом з фруктами, квіти додають невелику пряність аромату, та переважають тут все ж яблучно-персикові ноти.
Легкий свіжий та витончений аромат, який створює ідеальну атмосферу для вітальні чи спальні💜
Висновки💜
Особисто я закохалась у дифузори від Avenue ще з першого флакона, який до речі, ще досі стоїть у мене з вересня.
Неймовірна стійкість та економний розхід продукту буде радувати та наповнювати вашу оселю особливою атмосферою дуже довго, а з таким широким вибором ароматів ви обов'язково знайдете свого фаворита✨
Дякую кожній за увагу💜
Коментарі (0)