Yana Osyka

Gucci Velvet Matte Lipstick, Eva Grape

Я пів дня обирала між відтінком Eva Grape і Sonia Light Beige. В інтернеті мало було свотчів. Я знайшла одне відео, де пані наносила на себе ці кольори. Вона була такою ж світленькою як я. На ній Sonia Light Beige виглядав як нейтральний нюд. В мене вже є схожий колір Worthy від Rare Beauty. А ось Eva Grape виглядав цікавіше і складніше, то ж я обрала його.

З сумного, я прогадала з відтінком. Eva Grape холодний, насичений коричнево-рожевий, доволі темний і унікальний. Я такими кольорами зараз дуже рідко фарбуюсь. Тому трохи засмутилась, хоча чоловік сказав що дуже гарно і мені пасує.

Зі смуглявою шкірою взагалі кошмарно виглядало. Але зараз з блідим тоном норм. Має вайб аристократичності та образів міжвоєнного періоду.

Пакування просто вау. Золотий футляр, з різьбленням. По відчуттях важкий і солідний. Як раз щоб під час антракту на балеті пафосно дістати з сумочки.

За формулою це класична матово-вельветова помада. Вуста не сушить, тримається довго і стійко. Після обіду треба трошки поправити, але загалом виглядає пристойно.

На щодень я таке не ношу, але для темних, класичних образів те що треба. В студентські роки я б вбила за цей колір. Чекаю наступного дня помади, щоб купити і відтінок Sonia Light Beige. Думаю, мені він сподобається.