krislemly

Piel | Пілінг і зволоження в одному засобі

Продовжуючи своє знайомство з брендом Piel, сьогодні хочу поділитися своїм досвідом використання їхнього Регенеруючого крему з пілінг-ефектом.

Сідайте зручніше, розповім усе детально: про свої враження, процес використання та результати, які вдалося досягти.

Пропоную почати з пакування. Крем запакований у мінімалістичну картонну коробочку з усією потрібною інформацією: склад, інструкція з використання та короткий опис. Приємний бонус — маленька пластиковa баночка в комплекті, що дуже зручно для подорожей або для носіння в сумочці.

Флакон крему мінімалістичний і повністю герметичний, що особливо важливо для збереження засобу та гігієнічності.

Дозатор працює бездоганно — видає оптимальну кількість крему, дозволяючи легко контролювати, кількість засобу.

Склад цього засобу включає кілька потужних інгредієнтів, які позитивно впливають на шкіру:

• Hyaluronic Acid (гіалуронова кислота)
    Це потужний зволожувач, який притягує вологу з навколишнього середовища та зберігає її в шкірі. Гіалуронова кислота підтримує пружність і еластичність шкіри, розгладжує дрібні зморшки і покращує загальний вигляд шкіри.
  • Glycine Soja (Soybean) Oil (соєва олія)
    Соєва олія багата на антиоксиданти, вітаміни (особливо вітамін Е) та жирні кислоти, які допомагають зберігати шкіру зволоженою, живленою та захищеною від зовнішніх впливів. Вона також має заспокійливу та регенераційну дію, допомагаючи відновити шкіру після пошкоджень.
  • Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (екстракт розмарину)
    Цей екстракт має потужні антиоксидантні та протизапальні властивості. Розмарин стимулює кровообіг, заспокоює шкіру, бореться з вільними радикалами та допомагає покращити текстуру шкіри.
  • Colloidal Silver (колоїдне срібло)
    Відомий своїми антисептичними властивостями, колоїдне срібло допомагає боротися з бактеріями, запобігаючи виникненню запальних процесів, акне і висипів. Воно також має заспокійливу дію на подразнену шкіру.
  • Dimethicone та Dimethiconol (диметикон та диметиконовий спирт)
    Ці компоненти є силіконовими сполуками, які створюють захисну плівку на поверхні шкіри, запобігаючи втраті вологи. Вони допомагають шкірі виглядати гладкою та зволоженою, а також зменшують подразнення і утримують активні інгредієнти всередині шкіри.
  • Salvia Officinalis (Sage) Essential Oil (ефірна олія шавлії) — має антисептичні та протизапальні властивості, що робить її чудовим засобом для очищення шкіри та боротьби з висипами.
  • Matricaria Chamomilla (Chamomile) Essential Oil (ефірна олія ромашки) — володіє заспокійливими і протизапальними властивостями, допомагає зменшити почервоніння та роздратування, заспокоюючи чутливу шкіру.
  • Juniperus Communis (Juniper) Essential Oil (ефірна олія ялівця) — має антисептичні та детоксикаційні властивості, допомагає очищати шкіру від токсинів і сприяє покращенню її стану.
  • Cetearyl Olivate та Sorbitan Olivate (олівкова олія та її похідні)
    Ці інгредієнти покращують текстуру крему, надають йому м'якості і зволожують шкіру. Вони допомагають зберігати шкіру зволоженою, підтримуючи її природний бар'єр.
  • Phospholipids (фосфоліпіди)
    Це молекули, які є основними компонентами клітинних мембран. Вони сприяють відновленню та підтримці природного бар'єру шкіри, а також покращують її гідратацію.

Тепер про сам крем. Його текстура дуже легка і приємна на дотик, він зовсім не жирний. Легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишаючи липкого шару.

Після нанесення шкіра виглядає свіжою, зволоженою та рівною. Крем чудово зволожує, але при цьому не залишає жирної плівки. Він дає відчуття комфорту, без подразнень.

Спершу, хочу зазначити, що крем абсолютно не комедогенний — це важливий момент для мене, як для власниці шкіри, схильної до висипів. За час використання цього засобу я помітила, що кількість висипань значно зменшилася. Крем не забиває пори і дає шкірі "дихати", що дуже важливо для мого типу шкіри.

Ще одним плюсом є те, що цей крем справді покращує загальний вигляд шкіри: вона стала більш здоровою та сяючою, навіть без макіяжу.

Що стосується ефекту пілінгу, то він м’який, але помітний. Шкіра виглядає більш рівною, здоровою та свіжою після кожного застосування. Під час використання я не помітила жодного подразнення чи дискомфорту, навіть у найбільш чутливих зонах обличчя. Крім того, крем чудово зволожує, не залишаючи жирного блиску, і після кількох тижнів регулярного застосування я відчула, як шкіра стала більш пружною та гладкою.

Як ви вже напевно зрозуміли, я залишилась дуже задоволена цим засобом, і він точно займає впевнені позиції в моїй б'юті-рутині.