Шампунь, який я заб рала собі у чоловіка
Що таке тривалентний шампунь?
Тривалентний підхід означає, що шампунь спрямований на догляд за шкірою голови, волоссям та мікробіомом.
Barba Italiana- це чоловічий бренд, але коли я побачила, що саме цей шампунь працює з лупою і допомогає при вападінні, то й сумнівів не було, щоб забрати його собі у чоловіка.
Він дійсно класно допомагає від лупи, зменшує жирність і випадіння волосся.
Чомусь мені здалось, що саме чоловічий шампунь має бути доволі сильним і якіснішим, ніж жіночий, і дія його насправді потужна.
Я вже скористалась ним чотири рази і залишилась дуже задоволеною, шампунь має накопичувальний ефект.
На фото різниця "до" і "після" і в обох випадках в мене не сама чиста голова, проте з цим шампунем вона набагато чистіша, я навіть не використовувала пілінігів чи скрабів.
Відчуття значно комфортніші, шкіра не свербить і не лущиться.
Після кожного миття голова стає все чистішою.
Доречі саме шампунь від лупи я зазвичай наношу і тримаю довше, щоб він встиг подіяти.
Аромат тут чоловічий, трав'янистий, мені це не заважає, все одно він приємний.
В складі м'які очисники, SLS відсутній, тому цей шампунь м'яко промиває і не сушить довжину. Ну чому такий класний шампунь для чоловіків))) Він не сильно піниться та добре промиває, об'єм мого волосся не страждає.
Шампунь дуже класний і ефективний, він мені допоможе пережити зиму, адже я бачу, як круто засіб дає раду з лупою і дійсно добре працює з випадінням.
Ось така знахідка в чоловічій косметиці і я дуже задоволена, він крутий 😍 Буду брати для себе в подальшому і вирішувати проблеми 😊 Такшо раджу спробувати і дівчатам і хлопцям.)
Коментарі (0)