Моя незамінна помічниця у будь-яку пору року - термальна вода
Avene Eau Thermale Water
Привіт, красуні
Коли я вперше спробувала термальну воду, то ніяк не могла зрозуміти, за що її так люблять. Ну вода, і вода - подумаєш!
Але сьогодні, якщо чесно, я вже не уявляю свою рутину без пляшечки з чарівною водичкою, бо на собі відчула переваги її використання.
І про це ми сьогодні з вами поговоримо.
Термальна вода видобувається з мінеральних джерел, та містить корисні мікроелементи, які направлені на зволоження шкіри, заспокоєння та загоєння подразнень.
Avene Eau Thermale Water підходить людям навіть з чутливою шкірою.
Наносити термальну воду треба на відстані 10 см від обличчя.
Не можу сказати, що у Avene сильно дрібнодисперстний розпилювач, але відчуття, що тебе поливають зі шланги, немає.
Регу лярно термальну воду я почала використовувати тільки цим літом, коли було ну дуже спекотно. Я пам'ятаю, що мені взагалі нічого не хотілося наносити на обличчя, щоб не провокувати відчуття важкості.
А термальна вода в прямому сенсі мене рятувала , бо вона приємно освіжала шкіру, і відновлювала водний баланс. Мені навіть здалося, що вона трошки регулювала виробіток шкірного сала, тому що обличчя не так швидко ставало жирним, ніж зазвичай.
Так, цим літом я обливалася термальною водою Avene з ніг до голови:-) (Ще в пару до неї я використовувала зволожуючий спрей від Bielenda з термальною водою, але то вже трошки інша історія).
Сьогодні, коли почався опалювальний сезон, я також оцінила властивості термальної води на своєму обличчі.
Справа в тому, що в мене дуже суха шкіра, і від сухого повітря, ситуація тіль ки погіршується. Плюс, зараз я активно використовую різні активи (кислоти, ретинол, вітамін С), тому інколи підвищується чутливість і з'являються почервоніння.
Термальна вода дуже класно заспокоює і знімає подразнення, тому я повністю замінила нею свій звичний тонік. І знову ж - додаткове зволоження!
Майже кожного дня, я роблю собі яскравий макіяж, бо мені подобається фарбуватися. Це мій релакс:-)
Але інколи виходить так, що виникає відчуття, типу всього "забагато". Забагато тонального крему, забагато пудри, забагато рум'ян і т.д.
Тоді, поверх готового мейку, я розпилюю термальну воду, і даю їй повністю увібратися. Вона наче склеює всі шари між собою, і шкіра виглядає більш органічно.
Avene Eau Thermale Water мені дуже сподобалася. Я не знаю чим вона відрізняється від інших термальних вод, але до неї претензій в мене немає. І ціна в неї приємніша, в порівнянні з Vichy або La Roche-Posay.
Тож ця баночка надовго поселилася на моєму туалетному столику, і я залюбки її буду повторювати.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)