Vik_Sem

Чудова сироватка, яка дбає про шкіру

Привіт!

Коли тобі ближче до 30, то замислюєшся про ретельніший і педантичний догляд за шкірою, тим паче, якщо шкіра примхлива, на якій іноді виникають почервоніння, роздратування та лущення. Так хочеться довше зберегти її молодість і бездоганний вигляд, без в'янення та зморшок.

Тому я звернула увагу на відновлюючу сироватку для гіперчутливої ​​шкіри обличчя схильної до частих подразнень 4D Elixir DNA of youth Piel Cosmetics.

Її мета не просто наситити чи зволожити шкіру, а в тому, щоб впливати зсередини, зміцнюючи, оновлюючи, тонізуючи.

Моя шкіра: схильна до сухості, взимку її можна назвати сухою. Непроблемна, тобто немає висипів, лущення тощо. Але іноді, особливо в морозні дні, коли на вулиці за щоки щипає мороз, а в приміщеннях пересушене повітря, можуть з'являтися лущення або почервоніння.

Зовнішній вигляд та пакування:

Засіб був упакований у картонну коробочку, на якій є вся необхідна інформація.

Дизайн самої пляшечки із сироваткою теж на висоті – я б його назвала строгий шик. Лаконічно, стильно - ні чого зайвого.

Сама сироватка знаходиться у пластиковому флаконі, який оснащений зручним дозатором. Дозатор дозволяє економно витрачати продукт - це запорука чистоти, а головне, оберігає продукт від контакту з повітрям.

Такі формати я обожнюю, особливо якщо це стосується кремів та інших засобів для догляду за шкірою обличчя.

Поверх дозатора є захисний ковпачок. Дозатор працює справно, натискається помпа легко. Також виробник турбується, щоб доглядову косметику було зручно брати з собою, тому бонусом поклав міні баночку.

Aqua, Mentha Piperita (peppermint) Leaf Extract, Dimethicone/vinyl Dimethicone Cross Polymer, Silica, Glycerin, Artemia Salina Extract, Butylene Glycol, Glycosphingolipids, Papain, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Niacinamide, Panthenol, Uncaria To Mentosa Extract, Tocopheryl Acetate, Mica, Titanium Dioxide, Allantoin, Glycine Soja (soybean) Oil, Rosmarinus Officinalis (rosemary) Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/vp Copolymer, Diazolidinyl Urea, Io Dopropynyl.
Активні компоненти:

• Екстракт кори перуанської ліани Uncaria Tomentosa («котячий кіготь») – має унікальний стимулюючий вплив на клітини шкіри: сприяє омолодженню шкври на клітинному рівні, має протизапальні властивості, допомагає детоксикації.
  • Екстракт планктонного організму Artemia salina – захищає ДНК клітин шкіри, запобігає її старінню та захищає від надмірного впливу ультрафіолету, посилює бар'єрну функцію шкіри.
  • Рослинні цераміди - відповідають за щільність шкіри та її захист, відновлення бар'єрної функції, водний обмін, інтенсивне зволоження.
  • Екстракт м'яти - посилює мікроциркуляцію крові, стимулює захисну функцію шкіри.
  • Розмарин – сприяє виробленню меланіну, підтримує молодість шкіри.
  • Папаїн -стимулює оновлення епідермісу. Вирівнює рельєф шкіри.
  • Пантенол – ефективний регенеруючий засіб.

Сироватка молочного кольору, злегка з жовтуватим відтінком, на вигляд незвичайна, так як має безліч блискучих частинок.

Текстура даного еліксиру дуже приємна, легка, абсолютно не жирна.

Аромат свіжий, ненав'язливий.

Як я використовую сироватку 4D-elixir: DNA OF YOUTH 4-х рівневий комплекс

Я наношу сироватку на обличчя двічі на день, у тому числі і на шкіру навколо очей. Після сироватки хвилин через 10 наношу крем на обличчя.

Враження від сироватки 4D-elixir: DNA OF YOUTH 4-х рівневий активуючий комплекс

Сироватка не залишає жирного блиску та липкості. Якщо шкіра суха і є лущення я використовую її під креми, наношу вранці та ввечері. Так як у засобу дуже легка текстура, то в парі з іншим кремом шкіра не перевантажена.

Спочатку я думала, що сяючі частинки будуть видні на обличчі і шкіра виглядатиме злегка з блиском, але ні. Сяючі частинки на обличчі не відчуваються та не додають жирного блиску.

Ефект від сироватки 4D-elixir: DNA OF YOUTH 4-х рівневий активуючий комплекс

Як я вже говорила вище, після сироватки відчувається зволоження та свіжість, але харчування сироватка дає не достатньо, тому я закриваю її кремом.

Ефект за відчуттями : я помітила, що моя шкіра стала якось легшою, стала свіжішою, більш підтягнутою, я забула, що таке втома шкіри обличчя. Навіть зранку шкіра виглядає більш відпочившою та доглянутою. Сироватка ефективно працює з подразненнями та чудово знімає відчуття стягнутості та сухості та комфортно лежить на шкірі та не відчувається під макіяжем.

Ефект візуальний: шкіра обличчя за рахунок легкого шимеру набуває природнього сяйва та підсвічується. Шкіра стає наче сильнішою, пружною, еластичнішою, текстура шкіри вирівнюється. І я навіть помітила, що все частіше відмовляють від щільного тонального засобу на користь легкого мейкапу, тому що все більше задоволена якістю та кольором шкіри. Нарешті навіть взимку я буду без сіро-зеленого тону обличчя.

4D-elixir: DNA OF YOUTH 4-х рівневий активуючий комплекс приємно мене вразив своєю дієвістю, моя шкіра залишилася задоволеною. Ціна виправдовує ту кількість активних компонентів та суперсучасну формулу, яка справді діє на шкіру та ефективно прибирає недоліки як ззовні так і зсередини на клітинному рівні.