Чистикова Дар'я

Парфумований крем для рук | Oud Rosewood

Парфумований крем для рук | Oud Rosewood

Моя любов, аромат Oud Rosewood, у форматі парфумованого крему для рук, та ще і у подарунковому пакуванні, що може бути ідеальніше?

Ця новиночка мене безмежно потішила, адже тепер я зможу насолоджуватися цим ароматом ще частіше 🥰

Крем представлено у картонній коробочці, виглядає вона святково та має спеціальну атласну стрічку, як у ялинкових іграшок.

Об'єм складає 30 мл. Туба крему алюмінієва, має чорну пластикову гвинтову кришечку. Контроль першого відкриття тут тільки на коробочці. Дизайн пакування повторює загальну ідею лінійки "Oud Rosewood" у фіолетових тонах.

За текстурою крем легкий, тане на шкірі та легко розподіляється, швидко вбирається.

У складі:

💜 Пантенол, що стимулює регенерацію шкіри, сприяє загоєнню дрібних ушкоджень та тріщин.

💜 Екстракт центелли, що сприяє відновленню шкіри, знімає роздратування та підтримує здоров'я епідермісу.

💜 Екстракт жасмину — заспокоює подразнення, має антибактеріальні властивості.

💜 Олія аргани та олія макадамії — містять велику кількість антиоксидантів, які захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та запобігають передчасному старінню.

Аромат більш детально розкривала у дописі про комбо гелю для душу та лосьйону тут https://club.makeup.com.ua/post/52439/

Додам лише, що це деревний та затишний аромат. Він надзвичайно приємний та окутуючий, як теплі обійми 🫂

Користуватися кремом одне задоволення він чудово живить шкіру, ручки стають оксамитовими миттєво. Крем не липкий, не жирний, після поглинання немає відчуття плівки, він не залишає слідів на одязі.

"Oud Rosewood" мій найулюбленвший аромат з лінійок Joko, тому маю надію, що виробник потішить новиночками з цим ароматом ще 💜