TopFace Skin Twin Perfect Stick #002
Коли не треба боятися кремових текстур
Вдалий кремовий скульптор. Насправді я недолюблюю кремові продукти, такі як скульптори або рум'яна через складності у розтушовуванні. Але з цим скульптором жодних складнощів немає!
Формат зручний – стик викручується як у губній помаді, тільки упаковка скульптора більша. Текстура кремова, дуже пластична. Розтушовується продукт легко, на мій подив. Його можна розтушувати у нуль.
Жодних плям з ним не буде, якщо звичайно, правильно підібрати пензлик. Цей скульптор не застигає, тому, його стійкість безпосередньо залежить від того, як часто ви торкаєтеся до обличчя і чи ви зітрете цей скульптор.
Відтінок 002 спочатку здався мені досить темним і з рудавістю. Однак, на шкірі він виглядає цілком гармонійно і відтінок для моєї не найсвітлішої шкіри з жовтуватим підтоном, підійшов чудово! Жовтий підтон на шкірі не виділяється, і не видно.
Підсумок. Скульптор мені дуже сподобався, всупереч до моєїнелюбові до кремових продуктів. Зручний формат стику, що викручує, приємна текстура, відмінно тушкується, вдалий відтінок для моєї шкіри
Коментарі (0)