2 літри ніжності: ароматна знахідка для душу від Byphasse
Огляд крему для душу "Шипшина" від Byphasse. Ділюсь своїми враженнями 🛁
Нещодавно я вирішила оновити свій доглядовий арсенал і замовила крем для душу "Шипшина" від Byphasse на сайті Makeup. Хочу зазначити, що це моє перше знайомство з цим брендом, позаяк раніше ним не користувалась. Мене привабила акційна пропозиція – величезний об’єм у 2 літри за дуже вигідною ціною. Зізнаюсь, спочатку я вагалась, адже аромати троянди у косметичних засобах мені зазвичай не подобаються. Але я вирішила ризикнути, і знаєте що? Не пошкодувала!
Аромат
Цей крем має приємний, ненав'язливий аромат, який здивував мене своєю легкістю. Запах зовсім не "важкий" і не занадто солодкий, тому підійде для всієї сім'ї – як для жінок, так і для чоловіків. Тому користуватимуся не лише я)
Текстура
Щодо текстури, то вона ближче схожа до гелю, аніж до крему, трохи рідка. Але засіб дуже економний – для одного використання вистачає зовсім небагато. Тому думаю, що цієї банки вистачить нам на довго.
Об'єм
Це окрема тема 😆 2 літри – це просто величезний об’єм, який став для мене справжнім відкриттям. Банка виглядає вражаюче і, думаю, вистачить надовго навіть за активного використання всією родиною.
Висновок
Зважаючи на акційну ціну та якість продукту, це була справді вдала покупка. Якщо ви шукаєте універсальний засіб для душу з приємним ароматом і великим об'ємом – крем "Шипшина" від Byphasse стане чудовим вибором.
Чи пробували ви щось від Byphasse? Поділіться своїми враженнями в коментарях!
Коментарі (0)