#crazybeautyhacksmakeupclub
Коли бачу якийсь новий лайфхак для краси, навіть не думаю повторювати. Але так було не завжди. Особливо у підлітковому віці любила "експерименти"
Кому ж не хотілося отримати чисту шкіру, блискуче волосся чи ідеальну посмішку за три копійки, та ще й не виходячи з дому?)
Зараз можу подякувати собі, що обійшлося без серйозних наслідків.
Трешові поради із соцмереж, які я пробувала на собі:
Домашні маски для обличчя
З лимоном, содою, медом, аспірином... ох, чого там тільки не було). Результат деяких навіть подобався. Та здебільшого це агресивні методи очищення шкіри.
А щоб маски були більш ефективними, рекомендують ще добряче розпарити шкіру над паром у каструлі, накривши голову рушником. Тільки лайфхакери забувають сказати, що цей метод підходить не всім🤦♀️. Як же зрадів мій купероз, коли я дізналася про холодне гідрування.
Зелений чай від прищів
«Приклади пакетик чаю і на ранок прищів не буде» . Довго ж треба той пакетик прикладати 😄. Користь зеленого чаю не заперечую. Та більше сенсу від досліджених косметичних засобів з ним.
Яєчня маска для волосся
Зізнавайтеся, хто не робив?) Здається, рецепти таких масок передаються з покоління в покоління. Пам’ятаю, непоганий об'єм після них. Та як згадаю, як вимивати ту суміш з волосся, аж мурахи по шкірі.
Вазелін + тіні для повік= блиск для губ
Так можна отримати дуже дивні відтінки і звісно, некомфортну текстуру. Вийти у люди з таким макіяжем не ризикнула.
Французький манікюр обрізаним пензликом
Так-так, мова йде про звичайний пензлик від лаку, якому ножицями робила вигнуту форму. Пензлик зіпсувала, а форма все одно не вийшла рівною. Набагато простіше зробити французький манікюр тонким пензликом, або навіть звичайним...ніж ці танці з бубном.
Ефект мокрого волосся
Це старий метод, який зустрічається і зараз. На мокре волосся нанести величезну кількість лаку для фіксації , сформувати мокрі пасма та просушити феном, зафіксувати ще раз лаком.
Чи варто казати яке на дотик волосся з такою фіксацією? Та й зробити гарний ефект ще треба вміти 💇♀️
Відбілювання зубів
Оцет, сода,перекис водню нанести на зуби на 5 хвилин. Не знаю, що там про відбілювання, а ось для підвищення чутливості ротової порожнини – суміш ідеальна.
Це був цікавий та місцями кумедний досвід, але повторювати не варто. Набагато приємніше обрати правильний догляд під свої потреби (з підтвердженою ефективністю), ніж пробувати на собі хайпові поради.
Коментарі (0)