M O N D ✨️

#crazybeautyhacksmakeupclub

#crazybeautyhacksmakeupclub

Кому ж не хотілося отримати чисту шкіру, блискуче волосся чи ідеальну посмішку за три копійки, та ще й не виходячи з дому?)

Зараз можу подякувати собі, що обійшлося без серйозних наслідків.

Трешові поради із соцмереж, які я пробувала на собі:

Домашні маски для обличчя

З лимоном, содою, медом, аспірином... ох, чого там тільки не було). Результат деяких навіть подобався. Та здебільшого це агресивні методи очищення шкіри.

А щоб маски були більш ефективними, рекомендують ще добряче розпарити шкіру над паром у каструлі, накривши голову рушником. Тільки лайфхакери забувають сказати, що цей метод підходить не всім🤦‍♀️. Як же зрадів мій купероз, коли я дізналася про холодне гідрування.

Зелений чай від прищів

«Приклади пакетик чаю і на ранок прищів не буде» . Довго ж треба той пакетик прикладати 😄. Користь зеленого чаю не заперечую. Та більше сенсу від досліджених косметичних засобів з ним.

Яєчня маска для волосся

Зізнавайтеся, хто не робив?) Здається, рецепти таких масок передаються з покоління в покоління. Пам’ятаю, непоганий об'єм після них. Та як згадаю, як вимивати ту суміш з волосся, аж мурахи по шкірі.

Вазелін + тіні для повік= блиск для губ

Так можна отримати дуже дивні відтінки і звісно, некомфортну текстуру. Вийти у люди з таким макіяжем не ризикнула.

Французький манікюр обрізаним пензликом

Так-так, мова йде про звичайний пензлик від лаку, якому ножицями робила вигнуту форму. Пензлик зіпсувала, а форма все одно не вийшла рівною. Набагато простіше зробити французький манікюр тонким пензликом, або навіть звичайним...ніж ці танці з бубном.

Ефект мокрого волосся

Це старий метод, який зустрічається і зараз. На мокре волосся нанести величезну кількість лаку для фіксації , сформувати мокрі пасма та просушити феном, зафіксувати ще раз лаком.

Чи варто казати яке на дотик волосся з такою фіксацією? Та й зробити гарний ефект ще треба вміти 💇‍♀️

Відбілювання зубів

Оцет, сода,перекис водню нанести на зуби на 5 хвилин. Не знаю, що там про відбілювання, а ось для підвищення чутливості ротової порожнини – суміш ідеальна.

Це був цікавий та місцями кумедний досвід, але повторювати не варто. Набагато приємніше обрати правильний догляд під свої потреби (з підтвердженою ефективністю), ніж пробувати на собі хайпові поради.