Yana Osyka

skin79 Super+ Beblesh Balm SPF30 PA++ , Gold

Пакування тут веселе. Здорова овальна банка, з міні дозатором. Виглядає футуристично і трохи космічно. Нагадує усілякі дорогущі доглядові продукти.

Перше нанесення трохи розчарувало. Колір тонального був майже білим. І я виглядала як косплеєрка на образ вампіра чи трупа нареченої. Чекала холодів і светрів з високим горлом.

Тональний має середньо-щільне перекриття, моє підборіддя і ніс майже замазав. Це гарний знак. Фініш вологий, тому можна й припудритись, хоча з часом тон самостійно підсихає на шкірі.

Лущення не підкреслює, на носі лежить нормально. Ходжу пів дня прекрасно, потім потроху він злізає з найчутливіших зон - підборіддя і носа. Це стандартна ситуація для тону, тому тут нічого дивного. На жаль, за стійкістю він не переплюнув Erborian.

Текстура доволі густа, тому спочатку я наношу його на палітру, а далі пальцем розставляю плямки.

Спонжем наноситься рівномірно, а ось пензлик може залишати сліди, тому треба більше часу на розтушування. Кремові продукти на тон лягають ідеально, а ось сухі можуть трохи залипнути, треба бути обережним.

Особисто для мене, тон чудовий. Він легко і швидко наноситься, все перекриває при цьому на обличчі виглядає свіженько. Тримається довго, не конфліктує з консилерами. Загалом нормальний азійський тональний крем. Якщо вам подобаються їхні продукти, то і skin79 можна спробувати. Єдине нарікання на колір, я не буваю такою білою. Хоча так можна більше використовувати бронзерів з проджект пену.