MAXIMOVA🌷

Чудові бюджетні рум'яна

Чудові бюджетні рум'яна

Я обирала рум'яна на зиму, хотілось поповнити колекцію світлим рожевим морозним відтінком. Тому з даної широкої кольорової лінійки я обрала світлий відтінок 201. По фото на екрані він здався мені ідеальним.

В житті рефіл виглялає таким як і на фото. Рум'яна мають пластикове пакування в мінімалістичному стилі, кришка добре тримається, при цьому відкривається не складно. В цілому пакування не крихке, немає відчуття, що кришка відпаде через неділю.

Чудові бюджетні рум'яна
Чудові бюджетні рум'яна
Чудові бюджетні рум'яна
Чудові бюджетні рум'яна

На рефілі красиве тиснення квіточки, аж шкода вперше торкатись пензликом.

Доречі, про пензлик, він у мене також від бренду Pastel 04 для рум'ян. Дуже зручний та бюджетний, про нього можете почитати відгук тут: https://club.makeup.com.ua/post/54547/

Рум'яна пігментовані, набираються на пензлик добре, чудово переносяться на шкіру і прекрасно тушуються (на запудреній шкірі), не ставлять плям. І хоча колір в рефілі здається зовсім світленьким на мені він проявляється трохи яскравіше ніж я очікувала (не з тим морозним ефектом який придумала собі в голові) проте це ніжний красивий напівпрозорий рожевий рум'янець.

Важливо, що рум'яна стійкі, не зникають (іноді зі мною траплялись такі продукти, що ніби по магії зникали через декілька годин), тут же такого не трапляється. На фото ви можете розглянути, як вони виглядають на обличчі. Враховуючи вартість та якість я повністю задоволена!