Tatyana1104

Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream Крем під очі від темних кіл і набряків

Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream Крем під очі від темних кіл і набряків

Всім привіт.

Завжди думала, що крем під очі - це просто маркетинговий хід і його спокійно можна замінити звичайним кремом для обличчя, рівно до того моменту як познайомилася з кремом для шкіри навколо очей від Sane Niacinamide + Caffeine 1.5% Energizing Eye Cream

Замовляла його на Makeup за приємною акційною ціною.

Сам тюбик дуже мініатюрний 10 мл запакований в картонну коробочку, при розпакуванні помітила що "мініатюра" має досить комфортний носик для дозування крему, не дуже полюбляю коли в крем потрібно лізти пальцями й що там може робитись після кількох використань....

Відверто кажучи, підбирала я крем для інших цілей, так це моя помилка на наступний раз буду більш ретельно прочитувати опис засобу, але навіть не дивлячись на мій помилковий вибір, не жалкую що придбала. Консистенція доволі приємна, густувата, тобто такого тюбика вистачить на довго.

Склад від виробника: Aqua, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Sodium Olivoyl Glutamate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Pentylene Glycol, Squalane (Olive), Glyceryl Stearate, Dipropylene Glycol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Propanediol, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Lycium Chinense Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Niacinamide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xanthan Gum, Parfum.

Діючі речовини доволі не погані, добре тонізують та зволожують шкіру навколо очей. Користуюсь ним близько двох тижнів, наношу вранці після очищення шкіри, та ввечері перед сном і за цей період можу зробити висновок що крем робочий тільки у випадку мішків під очима, припухлостей (як вище було сказано) зволоження. Для таких задач як зменшення зморшок,(для чого я і брала цей кремчик) то він точно не справляється. Як в загалом, він є непоганий...

Дякую за вашу увагу..... Не прощаюсь)💖