MAXIMOVA🌷

Бронзатор Pastel 208

Бронзатор Pastel 208
Бронзатор Pastel 208

Раніше я оминала бронзери стороною, вважала, що вони всі руді і мені не пасують. Потім в моїй косметичці з'явився таки перший бронзер, але він був з холодним підтоном. І ось нарешті зараз я маю класичний бронзатор. Саме зараз я розумію його сенс в макіяжі та як його правильно використовувати.

Завдяки бронзатору створюється ефект злегка засмаглої шкіри (трошки поцілованої сонечком), додається об’єм та тепло обличчю. Він допомагає підкреслити контури та надати здорового вигляду.

Бронзатор Pastel 208

Він має красиве мінімалістичне пакування. Футляр пластиковий але надійний, кришка надійно фіксується (не відкриється випадково в косметичці) ,відкривається комфортно, нігті залишаються цілими.

В лінійці бачу два відтінки:

- у мене 208, він теплий нейтральний

- 204 по фото здається мені з червоним підтоном.

Рефіл з красивим тисненням у вигляді квіточки. Зверху є легке напилення блискіток, які знаходяться лише на поверхні, а в макіяжі на шкірі я їх не бачу.

У продукту висока пігментація, потрібно легесенько набирати пензликом засіб, щоб не переборщити.

Для нанесення обирайте пухнастий не щільно набитий пензлик, щоб красиво вуально тушував продукт. Набирайте легким дотиком до рефілу.

Спочатку я "малюю" вилиці за допомогою кремового контурингу, який має холодний підтон та підкреслює рельєф. А потім легко втушовую бронзер в зони вилиць (трохи вище контурингу), скронь, в орбітальну складку ока, на лоб біля лінії волосся і трохи на підборіддя. Мені дуже подобається саме таке нанесення, воно ніби "підігріває" загальний тон обличчя, та робить його виразнішим (не хворобливо блідим в зимовий період особливо).

Якщо ви шукаєте продукт для контурингу, щоб підкреслювати вилиці - то бронзер трошки не в тому направленні працює, зверніть на це увагу.

На фото я нанесла тільки бронзер, щоб показати, як він виглядає на обличчі.

Я задоволена тим, як на мені виглядає 208 відтінок. Він теплий, з легкою рудинкою (без цегляного помаранчевого кольору, який я не люблю). Тримається протягом дня добре, не зникає з обличчя. Має приємну ціну. Чудовий продукт!