M O N D ✨️

Милі баночки-санітайзери з чарівними ароматами

З ароматів обрала найбільш святкові вайби: Birthday Cake та Magic Unicorn.

Розпаковку показувала тут: https://club.makeup.com.ua/looks/52786/

Дизайн баночок неймовірно милий і стильний. Вони прикрашені яскравими, дівочими ілюстраціями. Усе виглядає так чарівно, що хочеться тримати баночки на видноті й милуватися кожного разу.

Маленькі флакончики по 29мл легко поміщаються в сумочку, кишеню чи навіть косметичку. Для мене це особливо зручний формат, адже гель не розливається, на відміну від спрейових антисептиків.

Я серед тих людей, яким важливо чим пахне така дрібничка як антисептик. До суто спиртових ароматів рука не тягнеться. А тут аромати як ціла історія.

• Birthday Cake пахне вершковою глазур'ю — солодкий та легкий.
  • А Magic Unicorn — більш виразний; це ніжний ягідний аромат з ванільними нотами.

Загалом, аромати схожі: приємні, солоденькі. Звісно, спиртова доля найбільша у складі , то спирт теж добре відчувається.

Приємно, що виробник не забув додати й корисні компоненти до складу. Антисептики добре зволожують руки завдяки алое та вітамінам, при цьому відмінно знезаражують. Після використання шкіра залишається м'якою, без липкості чи сухості, як це буває з багатьма іншими засобами.

Текстура гелева, легко виймається та розподіляється по шкірі. Кольорові кульки у прозорому гелі додають магії в пляшечці. До речі, це не просто елемент декору. Виконують ту ж саму функцію, що й гель.

Можу сказати, що це гарне поєднання практичності та естетики.

Рекомендую всім; особливо тим, хто приділяє увагу до кожної дрібниці.

*Якщо, більше любите антисептики з розпилювачем, то вони також є у Mermade .

___

Антисептики Mermade Birthday Cake та Mermade Magic Unicorn