Мій парфумчик на цю зиму
Ви знали про бренд HelloHelen?
Привіт! Розкажу вам сьогодні про нішевий аромат HelloHelen You Belong to Me. Він позиціонується як аромат нареченої! Цікаво? І чим же він пахне?)
Ноти аромату:
Початкова нота: Гарденія, Жасмин
Нота серця: Жимолость
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Карамель
Що я відчуваю? Щось ніжно-солоденьке, приємне... Легку пудровість, білі квіти і карамель, ну або ваніль. Із розкриттям квіти поступово зникають. Мені подобається😋 я отримала його у січні, вперше спробувала в кінці лютого - тоді він розкривався прекрасно! Зима та рання весна - саме його час! Пізніше я дістала його влітку, але тоді до нього домішалась якась неприємна землиста нота... Восени його не чіпала, а ось зараз, із першим снігом, знову настав його час🙃
Хочу окремо відзначити прекрасне пакування! Дизайн, як на мене, досить лаконічний, а ось золоті кольори... Це прекрасно😍
Щодо стійкості - це можу сказати, що тут щось надзвичайне... До 6 годин відчувається, потім все. Ношу з собою в атомайзері))
Я пробувала й інші аромати, наприклад, Easy Money, але не зайшов... Подарувала мініатюру подрузі.
А зараз, для тих, хто дочитав аж сюди, буде ідея для стартапа! ☝️ Дівчата, як щодо того, щоб обмінюватися не лише досвідом, а й парфумами, що вам не підійшли? У кожної мабуть є щось, замовлене онлайн, що не сподобалося, а продати не виходить? Це ж може бути чиясь мрія! Можна домовитись і обмінюватися парфумами (а може і не лише ними) приблизно однієї вартості, щоб допомогти одна одній🤗 або не цілим парфумом, а комплектом з кількох пробничків, наприклад... напишіть, якщо ідея сподобалася)))
Коментарі (0)