Tower 28 Beauty SOS Daily Rescue Facial Spray
Ця штучка трапилась мені в наборі. Окремо точно б не брала, адже спреї для обличчя доволі специфічний продукт. В макіяжі різниці не бачу. Тільки що розпилювач не такий ніжний, як в Charlotte Tilbury. Тон лягає однаково що зі спреєм що без.
Почитала що він допомагає приборкати висипання і заспокоює почервоніле обличчя. На щастя, в мене нормальна шкіра без особливих проблем, але іноді вона може червоніти. На офіційному сайті вказано що це тонік. Окей, але чому в соцмережах я бачила що його наносять перед макіяжем як спрей? Незрозуміло.
Здається це огляд доглядової косметики. Мені таке не подобається, адже я не відчуваю власної експертності в цій сфері. Обличчя не сухе, шкіра не лущиться, прищів не має - значить нормальний засіб. Ось такі мої оцінки в догляді)
Спрей повністю використала. Брала його як тонік два рази на день, різниці ніякої не побачила. Мабуть, цей засіб не для мого типу шкіри. Глянула на фото з відгуками з сайту. А там такі страсті, в людей акне проходить від цього спрею. Не знаю, може і справді є вау ефект, але якось слабо віриться. В будь-якому разі, якщо у вас стандартна нормальна шкіра, вам цей тонік-спрей не треба, бо робе він нічого.
Коментарі (0)