Фечко Христина

Макіяж з минулого

Макіяж з минулого

Я не так давно почала цікавитися косметикою і перші мої роботи були зроблені менше двох років тому, і завжди я була ними не задоволена, проте, коли дивлюся тепер то розумію, що вони не такі й погані, але виконання займало надто багато часу, наприклад цей макіяж я робила декілька годин, а тепер взагалі не розумію що можна було робити аж стільки часу 😅

В той час у мене було небагато косметики, але були ідеї (можна сказати що тепер навпаки 😂) тож робила всяку всячину всім, чим було, до прикладу цей макіяж був зроблений чотирма продуктами:

• Colour Intense Brow Shape Clear Gel Quick Fix — гель для фіксації, мені взагалі не підійшов бо він легкої фіксації і тримав брови лише годину, а далі вони жили своїм життям, а віск осипався з брів
  • LAMEL Make Up Maad Eyes Eyeshadow — завитки робила цими тінями, вони досить хороші, але скажу по секрету, я й досі не можу дати раду з рідкими тінями
  • LAMEL Make Up Eyeshadow 16 Shades Of Brown — і зверху нанесла один з відтінків з цієї палетки, відтінок має гарні блакитні блискітки і оскільки він на фіолетово-червонуватій базі то вийшов ефект сяючих рум'ян, ця палетка гарна і дуже універсальна, з нею можна робити як повсякденні так і вечірні чи яскраві макіяжі
  • На губах блиск, який давно викинула і навіть не пам'ятаю що то було 😅

І знаєте, інколи варто дивитися на свої старі роботи, щоб розуміти, що ти розвиваєшся та рухаєшся вперед

Макіяж з минулого