Ще один делікатний і зручний спосіб зняття макіяжу
Це навіть краще, ніж гідрофільна олійка! Зараз розкажу, чому 😉
Використовувати його дуже легко: набираєте трішки пальчиками і наносите масажними рухами на суху шкіру обличчя, очі і губи. Після змиваємо теплою водою і вмиваємось звичним засобом (у мене це пінка).
Вії треба трішки довше масажувати і туш ідеально змивається, без подразнень очей!
Якщо косметика водостійка - просто повторіть процедуру.
Думаю, кожна із вас знайома з гідрофільними олійками. Особисто для мене це прям найкращий спосіб демакіяжу зараз! Я вже давно відмовилась від молочка або міцелярки і тертя очей ватними дисками!
Гідрофільним я змиваю мейк навіть з очей і губ, звикла 👌🏻
А цього разу я спробувала тверде гідрофільне масло, і воно мені сподобалось не менше, а в деякій мірі навіть більше 😉
🌱 А саме - пом'якшуючий бальзам (у мене в міні-форматі - 20 мл) "Ромашка". The Body Shop - веганська косметика з безпечними і натуральним складом, яка не тестується на тваринах 🐰
Використання дуже економне!
🧈 Масло майже не має аромату, при дотику зі шкірою перетворюється на ніжне молочко.
Зовсім не жирний і не занадто «олійний», швидко змивається, не провокує висипань.
✔️ У цього масла також дуже гарний склад і воно нереально приємне у використанні!
У мене дуже вразливі очі і одразу печуть, якщо у складі засобу для демакіяжу щось не так - тут же все приємно і делікатно. Так що, якщо у вас теж чутливі очі до таких засобів, дуже раджу 👍🏻
Коментарі (0)