Солодка вишня до кави
Враження від Joko Blend Cherry
Давно хотіла спробувати відомі кавові скраби, а тут Joko Blend помістили їх у кругленькі баночки, і додали смачних ароматизаторів, і втриматись було вже важко) я не зовсім люблю класичний кавовий аромат, через те, що колись випила забагато кави, тому те, що цей скраб з вишневим ароматом, зробило його більш привабливим.
Так, нота кави присутня, та домінує тут вишневий аромат, який нагадує мені льодяники, він яскравий та любителям вишень та солодких ароматів сподобається)
Скраб, як вже можна було зрозуміти, кавовий, він сухий, та розприділяється нормально. Звісно, трохи опадає при використанні, та це нормально, наносити його потрібно на вологу шкіру. При нанесенні він трішки залишає колір, та шкіру не фарбує, адже змивається нормально водою.
Цей скраб дуже відчутний, і він точно не для любителів м'якого скрабування, добре відлущує ороговілий шар та покращує циркуляцію крові у обраних зонах, чим сприяє покращенню тонусу шкіри.
А ще тонусу шкіри після доволі таки відчутного та не надто жорсткого скрабування сприяє зволоження, а з цим скрабом воно забезпечене, адже він залишає на шкірі олійний шар, що живить та зволожує її, а після очищення, краще проникає. Тому таке скрабування вже точно не вийде поєднати з голінням станком, та й після цього засобу можна не наносити зволожуючі засоби, адже цього фінішу вистачає для того, щоб шкіра була гладкою та м'якою.
Як я вже писала, скраб сухий, та м'який на дотик, друге, це завдяки оліям у складі, адже у ньому окрім власне кави, є оливкова олія, морська сіль, каолін, мигдальна олія, вітамін Е, олія шипшини.
Такий скраб діє не лише на ефект "тут і зараз", а й на більш тривалий результат, адже при регулярному використанні, обрані зони будуть більш м'якими та пружними. Звісно, це все у межах косметичного ефекту, та не будемо нехтувати ним, він видимий, дає свій результат та підіймає настрій 😉.
Ну і звісно, дизайн баночки виглядає стильно, під кришечкою є мембрана, що дуже зручно, зважаючи на те, що скраб кавовий і розсипати його можна легко) об'єм 200г.
Коментарі (0)