Подарунок від Makeup
❤️
Цей білий клатч був подарунком від Makeup на річницю від першого замовлення. Отримати такий приємний бонус можна було виконавши певні умови, а саме зробити замовлення на сайті від 299 грн.
Makeup автоматично пропонує подарунок, але також його можна замінити і обрати саме те, що хочете ви із представленного списку, в якому багато цікавих позицій.
Я вирішила обрати клатч білого кольору. У мене вже є точно такий же чорний, який мені дуже подобається, та і в загалі окрім них ще є декілька косметичок, але ж додаткова не завадить, бо у мене завжди є що у них складати.
Виглядає клатч стильно і оригінально за рахунок круглої форми. Зроблений якісно, ніяких дефектів не виявила. Пошитий акуратно. Застібка працює справно. Постороннього запаху не мав.
Матеріал приємний на дотик і в цілому сам аксесуар досить міцний і щільний. Логотип чіткий. Збоку є невеличка петелька-ручка.
Всередині є підкладка, карманів не має.
Матеріал: еко-шкіра, поліестер
Такий клатч стане чудовим варіантом у дорогу, щоб покласти саму необхідну декоративну косметику невеликих габаритів. Тобто якісь палетки, чи щось об'ємне туди не поміститься, а ось пудра, помади, туш, олівці і щось подібне як раз.
Для домашнього використання він мені не пр актичний і не дуже зручний, та і явно замаленький. Для цього у мене є косметичка побільше (теж від Makeup), з прозорим верхом, де я їх відкриваю і вся косметика перед очима (не треба копатися рукою і щось шукати).
На даний момент складаю у ці клатчі нову косметику, якою поки не користуюся, а також беру з собою в дорогу.
Взагалі, клатчі гарні, мені подобається їх якість і зовнішній вигляд.
Коментарі (0)