Yanas

Zadig & Voltaire This is Her: Вершковий шедевр, який підкорює серце

Zadig & Voltaire This is Her: Вершковий шедевр, який підкорює серце

Я завжди з особливим трепетом обираю парфуми, адже вони стають частиною мого образу, моїм неповторним ароматичним підписом. І ось, коли я вперше познайомилася з Zadig & Voltaire This is Her, зрозуміла, що знайшла щось особливе.

Цей аромат – це справжнє втілення ніжності та елегантності. Поєднання вершкових нот, солодкої ванілі та пікантного рожевого перцю створює неповторний шлейф, який залишає незабутнє враження.

Що мені сподобалось найбільше:

• Стійкість: Аромат тримається на шкірі та одязі протягом всього дня, а іноді навіть довше. Я була приємно здивована, коли відчувала його легкий шлейф на одязі кілька днів поспіль.
  • Універсальність: Незважаючи на свою солодкість, аромат не є нудотним або важким. Він досить універсальний і підійде для різних випадків.
  • Компліменти: Кількість компліментів, які я отримую, коли на мені цей аромат, просто вражає. Люди часто запитують, що це за чудові парфуми.
  • Асоціації зі свіжістю: Несподівано для солодкого аромату, This is Her викликає у мене асоціації зі свіжістю, як ніби це аромат чистої випраної білизни. Це робить його особливо приємним.

Коли я його ношу:

Найбільше я люблю цей аромат в холодну пору року. Він зігріває і додає особливого шарму в осінні та зимові дні. Влітку він може здатися трохи важким, але все ж таки, якщо ви любите солодкі аромати, то можете сміливо носити його і в теплу пору року.