Бальзам -тінт Bless Beauty
Тестуємо гарячу новинку для губ
Перед нами новинка від українського бренду Bless Beauty-бальзам-тінт для губ.
(трошки спойлер)Миле та зручне пакування,красива палітра відтінків,комфортна текстура-це все про цей засіб
Але почнемо по порядку:я побачила цей продукт на просторах Тік току в огляді у однієї дівчинки,де вона показала цей бальзам ,але в іншому та наразі актуальному напівпрозорому темному відтінку.Але мене продукт зацікавив не тільки наявністю модного відтінку та вже доволі розповсюдженого формату,а саме описом текстури.
Тому недовго думаючи я замовила собі цей бальзам ,але в більш стриманому відтінку.
Обрала для себе відтінок 03 Tea rose,скажу одразу відтінок більш з коричневим підтоном,аніж з рожевим.Проте це мене не засмутило,а навпаки навіть відтінок перевищив мої очікування.Колір нагадує карамель,до речі аромат має цей бальзам такий самий солодкий та неймовірно приємний.
Текстура таюча,наносячи бальзам на губи він реально неначе тане.Фініш глянцевий,проте не липкий(волосся до нього не липне якщо що).
Я б навіть сказала ,що для мене це один з найкомфортніших продуктів для губ.
Зволоження є,жодні лущення не підкреслює,є можливість наслоювання продукту задля отримання більш яскравого відтінку.
Але є один момент,заявлено що це бальзам-тінт,і я очікувала,що продукт при стиранні з губ буде залишати хоча б легкий відтінок,але нажаль я цього не отримала.Проте припускаю,що можливо якщо обрати більш темний або яскравий відтінок,то ефект тінту все таки отримати можна.
Буду рада почитати ваші відгуки стосовно цього продукту🩷
Коментарі (0)