Ніжний ензимний пілінг скатка
Derma E Gentle Enzyme Peel
Це мій перший засіб від органичного американського 🇺🇸бренду Derma E
Моя шкіра нормального типу, без висипань і пост акне, є судини куперозу на крилах носа, тому я віддаю перевагу дбайливому очищенню шкіри
Як заявляє виробник Gentle Enzyme Peel містить безліч натуральних компонентів, які сприятливо впливають на шкіру та допомагають ретельно її очистити. Він сприяє злагодженій роботі клітин та запобігає появі вікових змін. Крім того, ви зможете забути про чорні точки, дискомфорт стягнутості, а також запалення. Тон та мікрорельєф шкіри стануть бездоганно рівними та гладенькими навіть без використання тонального крему.
Колись я вже розповідала, про стою іншу корейську пілінг скатку, кому цікаво https://club.makeup.com.ua/post/43323/
Особливості Gentle Enzyme Peel від Derma E:
🌿 ретельно очищає пори та запобігає їх закупорюванню;
🌿 видаляє ороговілий шар епідермісу; - активізує кровообіг та лімфообіг;
🌿 усуває жирний блиск та абсорбує надлишки себуму;
🌿 діє як антиоксидант, який відбиває атаку вільних радикалів;
🌿 виводить шлаки та токсини завдяки ферментам плодів папайї та ананаса;
🌿 екстракти насіння розторопші плямистої та кореня солодки уповільнюють процеси старіння та усувають пігментні плями;
🌿 формула збагачена соком алое вера, оліям жожоба, гіалуроновою кислотою та екстрактом полину;
🌿 100% веганський продукт.
Пакування: В мене мини версия 20g , зручна упаковка з кришечкою, вагою майже половина повнорозмірної упаковки, вистачить його десь разів на 5 точно. Також у продажу пілінг є у тубе 48g.
Зовнішній вигляд: Прозорий щільний гель. Під теплом рук він підтає і стає м'якшим і пластичним.
Аромат: Відсутній
Треба нанести пілінг тонким шаром на шкіру обличчя, шию та зони декольте після вмивання, втираючи круговими рухами. Уникати потрапляння на область навколо очей та не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру.
Через щільну консистенцію на початку це не дуже зручно робити. Коли розтираєш його по шкірі, під пальцями починають утворюватися котушки, які м'яко очищають верхній шар шкіри.
Змити теплою водою. Потім нанести зволожувальний крем.
Скажу чесно, якогось "вау!" ефекту я не помітила, як і після інших пілінг скаток, які я пробувала. Не думаю що такий засіб може позбавити від чорних крапок, тому що він працює дуже делікатно і поверхово. Під час застосування на шкірі не було ніяких неприємних відчуттів, судини куперозу не запалилися і не почервоніли. Після використання шкіра була ніжна і гладка, так само я не помітила якоїсь сухості.
Я думаю цей засіб підійде власникам чутливої шкіри і не викликає подразнень
Крім корейських пілінгу скаток, я пробувала від професійних ізраїльських 🇮🇱 брендів Holy Land Cosmetics Lactolan Peeling Cream та Renew Cream Peeling Gommage.
Чи використовуєте ви у своєму догляді пілінг скатки? Якщо пробували, як вам взагалі такі засоби, подобаються або віддаєте перевагу якомусь іншому виду очищення вашої шкіри?
Коментарі (0)