Anna_feerie

Гладенькі стопи разом з Shelly

Це дуже ефективно та швидко! Вперше пробую рідке лезо, але так легко я ще не позбавлялась сухої шкіри на стопах). Цей гель трохи густіший за воду, без аромату. Наношу його на ватний диск і прикладаю до проблемних ділянок на 7-10 хвилин. Після цього змиваю водою і злегка проходжусь теркою для п'ят - в результаті дуже гладенькі та м'якенькі ніжки і жодних страждань)). Під час експозиції трошки відчувається холодок, але нічого не пече, не подразнюється - взагалі нема дискомфорту. Потім шкіра не сходить пластами, от ніби просто всі загрубілості розчинились, а терка лише довершує результат.

На моїй баночці дещо інший склад, ніж на сайті, тому додаю його фото (чесно, не знаю, це в мене оновлена формула чи навпаки, але дата виготовлення свіженька, тож скоріше за все це покращення формули).

Бальзам має текстуру крема, пахне трохи ментолово з приємною косметичною базою. Текстура не жирна, зволожуюча. Гарно підтримує ніжки в порядку в проміжках між педикюром.

В складі гліцерин, пантенол, алантоїн, мінеральна олія (відповідають за зволоження та живлення), бісаболол, фарнезол, екстракт розмарину - антибактеріальні компоненти.

Результат використання цих двох засобів дуже крутий - а головне, це не вимагає багато часу та додаткових інструментів. Рекомендую🤗.