Lisa

Сироватка від слідів постакне з ретинолом, гіалуроновою кислотою, керамідами від Jole Retinol

Сироватка від слідів постакне з ретинолом, гіалуроновою кислотою, керамідами від Jole Retinol

Маю проблемну шкіру і постійно шукаю методи боротьби з акне і постакне. Ця сироватка здебільшого напалштована на подолання постакне і заспокоєння шкіри.

Але по порядку

▪️З приємного

+ Український виробник

+ Не тестувалася на тваринах

+ Є пробнічки, на 2-3 рази вистачить - це дає змогу зрозуміти чи підходить вона, плюс пробнічки зручно брати в подорож

▪️Пакування

Зручна баночка, подобається, що сироватка набирається не через піпетку, а за допомогою помпи - відчувається більш гігієнічно

▪️Текстура

Сироватка має жовтий колір, вибирається швидко, залишає відчуття зволоження, не жирна, але й не матує

▪️Склад:

Містить ніацинамід (зменшує запалення та допомагає боротися з акне) і ретинол (сприяє оновленню клітин та допомагає боротися з постакне)

Але. Ретинол може спричинити подразнення, тому для чутливої ​​шкіри та не звиклої до ретинолу шкіри іі потрібно застосовувати поступово.

Ретинол може спричинити сухість і лущення, особливо в перші тижні використання, а також може викликати сплеск збільшення кількості запалень і комедонів, особливо якщо шкіра не звикла до ретиноїдів. Але це тимчасовий ефект.

Особисто у себе я не помітила, щоб ця сироватка спровокувала якийсь сплеск, але можливо моя шкіра вже звикла до цих приколів.

Окремо хочу зазначити ефект зволоження. Сироватка містить гілауронову кислоту, пантенол та цераміди - вони допомагають зволожувати шкіру, покращувати її бар'єрну функцію та підтримувати зволоження - і це відчувається. Ніякого лущення та відчуття сухості

👍Отже,

Ця сироватка прекрасно підійде для тих, хто хочете зволожити та покращити текстуру шкіри та зменшити сліди постакне.

Хоча вона також знімає запалення та сприяє загоєнню, для боротьби з активним акне краще використовувати адапален.

Я її використовую в вечірньому догляді через день, закриваю зволожуючим кремом після висихання

Lisa
3
Підписники
0