О'L

#crazybeautyhacksmakeupclub

Соціальними мережами майже не користуюсь та загалом до порад ставлюся байдуже (тому що, звісно ж, сама собі розумна 🤭).
Було так не завжди, та перш ніж дійти до тих знань, що маю зараз, починаючи з підліткового віку пройшла величезний шлях зі спроб знайти якісь дешеві дієві способи догляду за собою.

Один з найбезглуздіших лайфхаків, на мій погляд, - це використання овочів та фруктів у якості масок для обличчя. Можливо, якась частка правди у цьому є - вітамін С та кислоти дійсно у певних випадках є дієвими, але фрукти та овочі приносять більше користі при використанні їх перорально  🤭

Наразі я не розумію, як могла додуматися розтирати полуницю із цукром по обличчю, ліпити огірки на очі та мазатися соком лимону (результату від цього ніякого не було).

Ще одна дивна рекомендація, якою я активно користувалась - це нанесення касторового масла для волосся та вії для стимуляції росту. Волосся постійно було масним, а відросло воно рівно на стільки, на скільки б відросло й без касторки. Щодо вій - то це взагалі біда! Очі мої були не дуже в захваті від цієї ідеї - червоніли та сльозилися (

Але, здається, моєю найбезглуздішою ідеєю було насипати меленого чорного перцю у новесенький блиск для губ від Maybelline! Блиск мені на той час неймовірно подобався і був для мене майже на рівні Dior! Проте, довелося його викинути, оскільки користуватися цим саморобним "максимайзером/волюмайзером" було неможливо.

24 листопада, 2024
О'L
24 листопада, 2024