Трохи ароматів не завадить
У мене назбиралося трохи пробників, тому вирішила використати їх і поділитися з вами своїми враженнями
1. Versace Dylan Turquoise pour Femme
Піраміда:
• Початкові ноти: лимон, мандарин, рожевий перець
• Ноти серця: гуава, жасмин, лист чорної смородини, фрезія
• Кінцеві ноти: кедр, клеарвуд, мускус
Враження:
Дуже свіжий аромат! Перший пшик – і одразу відчуваєш лимон, чоловічу фужерну свіжість та легку пікантність. Коли аромат осідає, він нагадує холодний міцний чай із бергамотом, що перетікає то у фруктову, то у квіткову сторону. Дуже приємний і свіжий. Також злегка нагадує парфуми So Elixir від Yves Rocher.
Стійкість хороша як для свіжого аромату, а також має легкий шлейф.
🤍
2. Gucci Flora Gorgeous Orchid
Піраміда:
• Початкові ноти: ваніль
• Ноти серця: ванільна орхідея
• Кінцеві ноти: озон
Враження:
Десь чула, що цей аромат пахне бананом, але це перебільшення, хіба що за дуже великої фантазії))
У ньому переважає солодка ваніль і…орхідея,така солодка кремова) У процесі носіння додається свіжа нота, що створює незвичне поєднання: ваніль і свіжість. Як вам таке?
Загалом, це доволі типовий солодкий аромат, але озонова нота додає йому певної цікавої особливості. Стійкість доволі хороша: на волоссі та одязі тримається ще довше.
🤍
3. Tom Ford Café Rose
Піраміда:
• Початкові ноти: турецька троянда, кава
• Ноти серця: болгарська троянда, пачулі, кардамон, іланг-іланг, коріандр
• Кінцеві ноти: ладан, сандалове дерево
Враження:
Піраміда виглядає дуже цікаво, але найяскравіше у цьому ароматі звучить саме коріандр. Це насичений, люксовий парфум із шипровим характером. У ньому відчувається смолистий акцент (можливо, це ладан), а троянда звучить більш фоново. Каву я не відчула, тут коріандр виконує головну партію.
Мені цей аромат дуже нагадав Jean Couturier Coriandre, але Tom Ford менш різкий.
Стійкість – бездоганна, як і у більшості шипрових ароматів.
Мені він менш за всіх сподобався з добірки,шипр це не моє.
Який із цих ароматів вас зацікавив найбільше?
Коментарі (0)