saybeautyk

Кавова насолода із Joko Blend)

Я обожнюю кавові скарби для тіла - вони делікатні, не подразнюють шкіру і легко змиваються.

Один час я взагалі не визнавала «технічних» скарбів і робила їх самостійно з кави та олійок, але це було до моменту знайомства зі скрабами від Joko Blend.

На цей раз я обрала з ароматом «Original», адже давно не використовувала кавову ароматерапію у ванній і вирішила, що час прийшов)

Скраб поміщено у зручну баночку із гвинтовою кришкою, дизайн вироблений у чорних тонах з білими написами.

Обʼєм скрабу 200 грам, повинно вистачити приблизно на 15 використань (це у мене).

Скраб дуже приємної, розсипчастої консистенції з меленої кави та суміші олій. Він трохи розсипається, тому що текстура не волога, а ближче до сухої.

Аромат неймовірний - пахне свіжозавареною кавою з нотами вершкового печива.

Цікаво те, що цей скраб на основі мелених зерен кави сорту арабіка, яка стимулює мікроциркуляцію, тонізує шкіру, має антицелюлітний ефект.

Також із абразивів тут є як цукор, так і морська сіль.

Склад збалансовано олійками (какао, мигдалю, кунжуту і оливки), які чудово живлять та помʼякшують шкіру, мають антиоксидантний ефект.

Каолін допомагає додатково абсорбувати шкірний жир та очистити пори.

Скраб не піниться, кавові зерна змелені добре, без гострих і колючих частинок.

Відлущує шкіру доволі делікатно, причому не викликає печіння, але при активному терті може давати почервоніння. Я зазвичай не тру себе аж до червоних стегон, моя основна задача - відлущити сухі ділянки та трохи покращити мікроциркуляцію і все)

Як на мене то змивається він без всяких проблем - швидко і легко, краще робити це теплою водою.

Після змивання залишає після себе легку олійну плівочку, що швидко вибирається при остаточному висиханні шкіри.

Для мене скраб виявився дуже комфортним і саме такої консистенції, яку я найбільше люблю) для кавоманів це буде справжньою втіхою і насолодою, бо при процедурі ви отримаєте дозу ароматерапії. Також в лінійці є ще аромати з вишнею, кокосом та апельсином 🤤

24 листопада, 2024
saybeautyk
24 листопада, 2024